«Άστραψε και βρόντηξε» η Γερασιμίδου για Τούνη: Φιλιέται και ξεβρακώνεται – Δεν θα μας πει για δουλειά

«Άστραψε και βρόντηξε» η Γερασιμίδου για Τούνη: Φιλιέται και ξεβρακώνεται – Δεν θα μας πει για δουλειά

Όλα όσα είπε για την αποχώρησή της από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

«Καρφιά» κατά της Ιωάννας Τούνη εξαπέλυσε η Ελένη Γερασιμίδου, στον απόηχο των δηλώσεών της για τους Παξούς ότι «ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει».

«Κάθε πρωί διαβάζω και από ένα όνομα. Τι είναι αυτό, τι έκανε, πήγε διακοπές. Ο κόσμος καίγεται, να μη συνεχίζω την παροιμία. Βλέπω μια κυρία, έχουν εκφραστεί κι άλλοι για εκείνη πιο σκληρά. Μας έχει βγάλει όλους τεμπέληδες, ότι θέλουμε τα επιδόματα, ξέρει πόσα χρήματα είναι; Δεν χρειάζεται να πω το όνομά της, διαφημίζεται μόνη της», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου, ενώ στη συνέχεια κατονόμασε την Ιωάννα Τούνη.

«Πάει βγάζει φωτογραφίες, φιλιέται, ξεβρακώνεται, μια χαρά. Κατά τα άλλα λέει ότι βγάζει λεφτά από επιχείρηση που έχει. Το πιστεύω. Χαλάλι τα λεφτά που βγάζει. Αλλά έχει ζήσει με 534 ευρώ; Ναι μιλάω για την Ιωάννα Τούνη. Μέχρι να αρχίσω να βγάζω λεφτά από αυτή τη δουλειά, έχω καθαρίσει και σκάλες και σπίτια. Δεν θα μας πει η Τούνη για δουλειά», είπε.

Τι είπε για την αποχώρησή της από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη

Αναφορικά με την αποχώρησή της από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, η κ. Γερασιμίδου ανέφερε αρχικά ότι είναι κάτι που έχει συμβεί εδώ και καιρό και «βγήκε με το που άρχισαν τα γυρίσματα, ότι εγώ αποχώρησα επεισοδιακά. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αποχωρήσει επεισοδιακά, ούτε με έχουν απολύσει».

«Εύχομαι καλή επιτυχία, είναι πάρα πολύ ωραία τα πράγματα. Κυρίως στους συναδέλφους, να έχουν δύναμη, αλλά έπρεπε εγώ, δεν ξέρω για ποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί θέλανε να τιμωρηθώ. Ενώ είχα πει από την αρχή ότι εγώ δεν θέλω να εμποδίσω τη δουλειά και πηγαίναμε και προχωρούσαμε και αλλάξαμε και παραγωγή και υπήρχε διαβεβαίωση ότι όλα θα γίνουν έτσι. Τώρα έχω μάθει ότι τέλειωσε γυρίσματα, μπορεί να είναι και ψέμα, ένας ρόλος που ήταν εξίσου μεγάλος με τον δικό μου» συνέχισε.

«Δεν με έδιωξε ο παραγωγός, όποιος με έδιωξε ας το σκεφτεί. Έκλαψα πολύ πριν, τώρα είμαι πολύ ψύχραιμη. Δεν μου αρέσει το ψέμα και δεν μου αρέσει να με χρησιμοποιούν. Διαφήμισα αρκετά τη σειρά, οπότε δεν θέλω άλλο. Θα χρησιμοποιούσα μια άλλη έκφραση, αλλά είμαστε στην τηλεόραση και δεν θα το κάνω. Δεν έχουν αυτό που φαντάζεστε για να μιλήσουν με εμένα την ίδια», ξεκαθάρισε.

«Έπρεπε να πάω δύο μήνες για μια σειρά 10 επεισοδίων και να είμαι συνέχεια μακριά από το θέατρό μου, μακριά από το σπίτι μου, με τα προβλήματά μου γιατί κλείνω τον Δεκέμβριο τα 72. Δεν μπορεί να είσαι βοηθός και να πηγαίνεις να λες ότι η Γερασιμίδου δεν συνεργάζεται. Για πρώτη φορά στη ζωή μου το άκουσα κι αυτό», κατέληξε ενοχλημένη.