Η Φαίη Σκορδά την «είπε» στον Παναγιώτη Βασιλάκο για το Bachelor

Η Φαίη Σκορδά την «είπε» στον Παναγιώτη Βασιλάκο για το Bachelor

Τι είπε ο πρώην «Εργένης» και εκνεύρισε την παρουσιάστρια

Τον εκνευρισμό της Φαίης Σκορδά προκάλεσαν τα όσα υποστήριξε για το ριάλιτι Bachelor ο καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» Παναγιώτης Βασιλάκος.

Η Φαίη Σκορδά η οποία έχει εκφράσει αρκετές φορές την αντίθεση της στο συγκεκριμένο ριάλιτι, ανέφερε αρχικά: «Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor, δεν θέλω, γιατί δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha. Εγώ σαν γυναίκα διαφωνώ. Σαν γυναίκα και όχι ως εργαζόμενη σε ένα σταθμό, συμφωνώ με το τελευταίο ποστ στα “Υπέροχα Πλάσματα”». Τότε ο Γιώργος Λιάγκας της «υπενθύμισε» πως «κάνουν τηλεόραση». «Είναι ένα παγκόσμιο φορμάτ που ήρθε και στην Ελλάδα. Κάνουμε τηλεόραση. Είναι τηλεόραση» είπε ο παρουσιαστής.

Η Φαίη Σκορδά όμως συνέχισε να υπερασπίζεται την άποψη της. «Θέλω να είμαι ευγενική, γιατί επί προσωπικού είναι ένα γλυκό και καλό αγόρι. Δεν θα ήθελα να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το format που μπορεί να είναι και σε όλες τις χώρες. Δεν είναι θέμα υποκειμενικό. Το πώς τοποθετούν την γυναίκα δεν είναι θέμα υποκειμενικό», είπε η Φαίη Σκορδά.

Σε ερώτηση για το αν όλα γίνονται στο Bachelor βάσει σεναρίου, ο Παναγιώτης Βασιλάκος απάντησε: «Σε εμένα δεν υπήρχε σενάριο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και όπως λειτουργώ με τις κοπέλες στην έξω μου ζωή, έτσι λειτούργησα και με τις κοπέλες στο Bachelor».

Τότε η Φαίη Σκορδά δεν… κρατήθηκε και είπε: «Τώρα ήρθες να δώσεις συνέντευξη, να πεις την αλήθεια ή τώρα θα δουλευόμαστε μεταξύ μας; Θα προτιμούσα να πεις πραγματικά, ότι δεν μπορώ να μιλήσω για ένα πρότζεκτ που έχει τελειώσει».