Γιατί αναβάλλεται η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη την Τετάρτη στο Mega

Γιατί αναβάλλεται η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη την Τετάρτη στο Mega

Η ανακοίνωση του σταθμού για την νέα ημερομηνία προβολής της εκπομπής

Μικρή αναβολή πήρε η πρεμιέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

Η επιστροφή της παρουσιάστριας ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, εξαιτίας της κηδείας του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη που θα τελεστεί την ίδια μέρα, η πρεμιέρα αναβλήθηκε για λίγες μέρες.

Η νέα ανακοίνωση του Mega για το καινούργιο ραντεβού της Ελένης Μενεγάκη με τους τηλεθεατές ήρθε και τονίζει πως: «Η αναμονή παρατείνεται μόνο για λίγες ημέρες».

Η ανακοίνωση του Mega

Η αναμονή παρατείνεται μόνο για λίγες ημέρες.

Η «Ελένη» επιστρέφει στο MEGA, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 13:30.

Η χαρά επιστρέφει! Η αγάπη επιστρέφει! Η φίλη μας, ο δικός μας άνθρωπος… η Ελένη έρχεται να ομορφύνει τα μεσημέρια μας, να γίνει και πάλι η παρέα μας. Μαζί θα ζούμε αληθινές στιγμές και θα μοιραζόμαστε αληθινά συναισθήματα.

Από την Δευτέρα και κάθε μεσημέρι, μαζί θα ξεφυλλίζουμε την πιο καλογραμμένη ατζέντα της ημέρας: lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο. Αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένοι καλεσμένοι.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει για συνοδοιπόρους την πιο «δυνατή» ομάδα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Απρόβλεπτοι, κεφάτοι και έτοιμοι για σχολιασμό. Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Στην κουζίνα της «Ελένης», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου θα φτιάχνει τα πιο νόστιμα πιάτα για το δικό μας τραπέζι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...