Άγριος καυγάς on air για τους εμβολιασμούς των υγειονομικών

Άγριος καυγάς on air για τους εμβολιασμούς των υγειονομικών

Δείτε το βίντεο

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τρίτης (24/Ο8) σε εκπομπή του Mega, με αφορμή τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τους ανεμβολίαστους. Καλεσμένοι στο πάνελ ήταν η Ματίνα Παγώνη – Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, ο Μιχάλης Γιαννακός – Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, ο Βασίλης Πρασσάς – Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων και ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης.

Μετά την τοποθέτηση του κ. Πρασσά, ο Γιάννης Στρατάκης ανέφερε πως κάποιοι πολιτικολογούν. Στο σημείο αυτό, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος διέκοψε τη συζήτηση, υπογραμμίζοντας πως «ο κ. Πρασσάς δεν το κάνει αυτό. Όποιος βγαίνει σε αυτή την εκπομπή δεν βγαίνει για να πολιτικολογεί και εγώ για τον Πρασσά το λέω αυτό». Κάπου εκεί ξεκίνησε η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών. Οι κ.κ. Πρασσάς και Στρατάκης διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στη μέση να λέει «Γιάννη είσαι άδικος! Είσαι άδικος!».

Στη συνέχεια – μετά την έντονη τοποθέτηση του κ. Στρατάκη – η κ. Παγώνη πήρε τον λόγο και σημείωσε: «Δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση σε αυτό το επίπεδο! Στόχος αυτή τη στιγμή είναι να εμβολιαστούν και να μπορέσουμε να απελευθερωθούμε από μία μετάλλαξη η οποία είναι τόσο επιθετική».

Η κατάληξη της κουβέντας, ωστόσο, ήταν ένας έντονος καυγάς τον οποίο έκοψαν οι παρουσιαστές στον αέρα, με την Ανθή Βούλγαρη να λέει: «Να μη συμβεί αυτό που είδαμε και στην κοινωνία. Αυτό που είδαμε τώρα στο παράθυρο, αυτός ο διχασμός, να μη συμβεί και στην κοινωνία».

Δείτε το βίντεο (από το 15.16):