Ελένη Τσολάκη: Στηρίζει την κόρη του Χαρδαλιά για την αντίδρασή της για σχόλιο κατά του πατέρα της

Ελένη Τσολάκη: Στηρίζει την κόρη του Χαρδαλιά για την αντίδρασή της για σχόλιο κατά του πατέρα της

«Αυτά που γράφουμε τα διαβάζουν άνθρωποι, ψυχές, παιδιά, γονείς»

Την κατακραυγή της ελληνικής κοινωνίας έχει συγκεντρώσει ένα απαράδεκτο σχόλιο για τον Νίκο Χαρδαλιά, μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη. Αυτό προκάλεσ την οργισμένη απάντηση της κόρης του υφυπουργού, Ιωάννας, στην οποία στηρίζει 100% η Ελένη Τσολάκη, παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλοκαίρι not».

«Το διάβασα το πρωί και πραγματικά προσπάθησα για λίγα λεπτά να φέρω τον εαυτό μου στη θέση αυτού του κοριτσιού. Πραγματικά αισθάνθηκα πάρα πολλή ντροπή, πάρα πολύ άσχημα και θυμό. Καμιά φορά σε αυτό το ίντερνετ έχουμε ξεχάσει να βάζουμε το όριο… Πού τελειώνει η ανθρωπιά, πού ξεκινάει η πλάκα, πού είναι το fake news, που μπορείς να πεις κάτι και να είναι απλά ένα σχόλιο. Τα σχόλια που γράφουμε τα διαβάζουν άνθρωποι, ψυχές, παιδιά, γονείς… Πώς είναι η κατάσταση αυτών των ανθρώπων που τα διαβάζουν;», τόνισε η Ελένη Τσολάκη.

Από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε: «Υπάρχουν πάρα πολλοί “άρρωστοι” και ηλίθιοι στο διαδίκτυο. Δεν πρέπει να τους δίνουμε σημασία. Η… γιατρειά σε αυτό είναι η αναισθησία. Δεν χρειάζεται να δίνεις σημασία σε αυτές τις ηλίθιες απόψεις. Υπάρχει μια δεξαμενή τεράστιας κακίας, ας μην της δίνουμε σημασία».

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

 

1
σχόλιο
  1. avatar Ανεμομυλιώτης Κώστας

    Τώρα, ποιά είναι αυτή και γιατί μας ενδιαφέρει η άποψη της...ο συντάκτης και η ψυχή του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...