Μαρία Ιωαννίδου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει ανάγκη από ψυχολόγο, έχει διαστροφή – Μου την «έπεσε» και εμένα

Μαρία Ιωαννίδου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει ανάγκη από ψυχολόγο, έχει διαστροφή – Μου την «έπεσε» και εμένα

«Πονάω για τη γυναίκα του και το παιδί του»

Στην προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη αναφέρθηκε στην εκπομπής «Καλοκαίρι not» του OPEN η ηθοποιός και χορεύτρια Μαρία Ιωαννίδου, σοκάροντας με τα όσα αποκάλυψε.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έπρεπε να πάει φυλακή. Θέλω όμως να τον ακούσω, κάτι θα έχει να πει. Ο Πέτρος που γνώρισα εγώ πριν από 20 χρόνια στο σίριαλ “Δροσουλίτες”, δεν ήταν αυτός. Έχει ανάγκη από ψυχολόγο, είναι άρρωστος, έχει διαστροφή. Χάνουμε τον πιο σπουδαίο ηθοποιό της γενιάς του» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου και πρόσθεσε: «Πονάω για τη γυναίκα του και το παιδί του. Δεν φταίει το θέατρο επειδή βρέθηκαν 3-4 διεστραμμένοι. Φυσικά και συμπαρίσταμαι στις κοπέλες και είμαι μαζί τους».

Και συνέχισε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου την έπεσε και εμένα. Δεν μιλάω για φλερτ. Το λέω κομψά, απλά δεν με πίεσε. Ελένη μου, εμένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε τώρα; Αυτά είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση», είπε στη συνέχεια η Μαρία Ιωαννίδου αφήνοντας άφωνους όλους στο πάνελ της εκπομπής.

«Συμπαραστέκομαι στα κορίτσια. Τελείωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, αλλά εγώ δεν μπορώ να χαρώ. Ο Πέτρος “πέθανε”, τελείωσε, τι άλλο θέλετε;», κατέληξε.