Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της – Τι ανακοίνωσε το MEGA

Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της – Τι ανακοίνωσε το MEGA

«Η εκπομπή "Ελένη" ετοιμάζεται πυρετωδώς και έρχεται ανανεωμένη, με νέους και παλιούς συνεργάτες σε αρμονική συνύπαρξη»

Επιστρέφει στην τηλεόραση τον Σεπτέμβριο η Ελένη Μενεγάκη από τη συχνότητα του MEGA, με το τρέιλερ της νέας της εκπομπής να έχει κυκλοφορήσει ήδη.

Το «Μεγάλο Κανάλι» με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησε τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος θα κάνουν παρέα στους τηλεθεατές στην εκπομπή «Ελένη».

Ελένη Μενεγάκη: Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA

«Τον Σεπτέμβριο, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει εκεί όπου ανήκει! Στις καρδιές των τηλεθεατών.

Η Ελένη Μενεγάκη, το πιο επιδραστικό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, ανοίγει και πάλι το τηλεοπτικό της σπίτι για να μπει η χαρά και η αισιοδοξία.

Η παρέα βρίσκει την πραγματική της σημασία και η ψυχαγωγία μια εκπομπή που την απογειώνει.

Η εκπομπή «Ελένη» ετοιμάζεται πυρετωδώς και έρχεται ανανεωμένη, με νέους και παλιούς συνεργάτες σε αρμονική συνύπαρξη. Με την Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκονται πρόσωπα που εκτιμά για την τηλεοπτική τους πορεία και χαίρεται να βρίσκεται μαζί τους: o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος. Σχόλια, ειδήσεις, απόψεις, πληροφορίες, συνομιλίες, εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις, προβλέψεις, αποκαλύψεις… Με μια λέξη: «Ελένη»! «ΕΛΕΝΗ»: Τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του MEGA».

Παρακαλούμε περιμένετε ...