Άσε μας ρε μαμά: Η νέα κωμική σειρά του Alpha

Άσε μας ρε μαμά: Η νέα κωμική σειρά του Alpha

Η νέα οικογενειακή κωμική σειρά «Άσε μας ρε μαμά» έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha.

Η Παναγιώτα Βλαντή επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 5 χρόνια απουσίας, μέσω της νέας οικογενειακής κωμικής σειράς σειράς του Alpha «Άσε μας ρε μαμά», που κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Στη νέα σειρά του Alpha η Ρωξάνη Ταβουλαρέα (Παναγιώτα Βλαντή) τα έχει όλα. Είναι όμορφη, είναι sexy, είναι έμπειρη κι έχει μια λαμπερή καριέρα ως τηλεοπτική οικοδέσποινα πετυχημένου show σε κανάλι στο εξωτερικό. Έχει και μια πολυβραβευμένη κατασκευαστική εταιρεία στην Ελλάδα, που κληρονόμησε από τον μακαρίτη τον σύζυγό της, την οποία έχει αφήσει να την διοικούν τα τρία της παιδιά.

Η ζωή της αλλάζει όμως εντελώς, όταν η πεθερά της φροντίζει να σβήσει το άστρο της! Ο κόσμος της καταρρέει από τη μια στιγμή στην άλλη κι έτσι αποφασίζει να επιστρέψει άρον-άρον στην Ελλάδα. Με την επιστροφή της αντιμετωπίζει πολλές απρόσμενες καταστάσεις. Βρίσκει την οικογενειακή και μέχρι πρότινος επιτυχημένη επιχείρηση στο χείλος της καταστροφής και τα παιδιά της να κάνουν τις λάθος επιλογές σε επιχειρηματικό και προσωπικό επίπεδο.

Οι γαμπροί και οι νύφες της έχουν πάρουν τα ηνία και έχουν οδηγήσει τα βλαστάρια της σε έναν σπάταλο τρόπο ζωής. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ζωή της δίνει κι άλλα χαστούκι. Ο Δημήτρης, ο έρωτας που άφησε πίσω φεύγοντας για την Αμερική, δουλεύει στην κατασκευαστική εταιρία του αιώνιου ανταγωνιστή της και μέγα εργολάβου των δυτικών προαστίων, Θωμά Παπαπέτρου, ο οποίος μόλις την ξαναβλέπει, την ερωτεύεται σφοδρά και διεκδικεί μια θέση στην καρδιά της.

Η Ρωξάνη όμως, αυτή την θέση την έχει κρατημένη μόνο για τον Δημήτρη, μέχρι που μαθαίνει ότι εκείνος είναι πια ζευγάρι με την κολλητή της φίλη, την Έλλη.

Πρωταγωνιστούν οι: Παναγιώτα Βλαντή, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Μάριος Αθανασίου, Δήμητρα Σιγάλα και συμπρωταγωνιστούν οι: Παρθένα Χοροζίδου, Αναστάσης Κολοβός, Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Μελίνα Βαμπούλα, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Αντώνης Γιαννακός, Μαρθίλια Σβάρνα, Αλέξανδρος Πχιεχόβιακ, Μελίνα Πολυζώνη, Ελευθερία Πάλλα.

Στο ρόλο της Γεσθημανής η Φωτεινή Ντεμίρη. Guest η Βίλμα Τσακίρη. Συμμετέχουν επίσης οι: Βασίλης Γιακουμάρος, Δημήτρης Δάρρας και Τζίνα Ράπτη.