Alpha: Η νέα κωμική σειρά που «έρχεται» το φθινόπωρο

Alpha: Η νέα κωμική σειρά που «έρχεται» το φθινόπωρο

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη συνάντηση των ηθοποιών και των συντελεστών της

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός του προγράμματος της ερχόμενης σεζόν στους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπου εκτός από τα ριάλιτι, θα πρωταγωνιστήσει και η μυθοπλασία.

Ο Alpha θα ρίξει στη «μάχη» της τηλεθέασης την ερχόμενη σεζόν μια νέα κωμική οικογενειακή σειρά. Σε κλίμα ζεστό, φιλικό και γεμάτο ανυπομονησία για το νέο αυτό πρόγραμμα, έγινε την Τρίτη 29 Ιουνίου η πρώτη συνάντηση των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν στην νέα κωμική σειρά του Alpha.

Παλιοί γνώριμοι συναντήθηκαν, νέοι γνωρίστηκαν και σιγά-σιγά έγιναν μια μεγάλη παρέα. Ανάμεσα σε πειράγματα, γέλια και υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη της σειράς, Πιέρρου Ανδρακάκου, έγινε η πρώτη ανάγνωση του σεναρίου. Η νέα οικογενειακή κωμική σειρά έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha.

Η ιστορία της νέας σειράς του Alpha

Η Ρωξάνη Ταβουλαρέα, μια γυναίκα στα 50 της χρόνια, καλείται να κάνει… επανεκκίνηση στη ζωή της. Τρία παιδιά, δυο νύφες και ένας γαμπρός, θα την δυσκολέψουν αρκετά. Ένας ερωτοχτυπημένος ανταγωνιστής, ο περίφημος Θωμάς Παπαπέτρου, θα βρεθεί και πάλι στο δρόμο της.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Έλλη, η κολλητή της φίλη είναι πλέον ζευγάρι με τον παλιό της έρωτα, τον Δημήτρη. Πόσα πια ν’ αντέξει κανείς; Το σενάριο υπογράφουν η Γωγώ Φώτου και ομάδα σεναριογράφων. Ο Πιέρρος Ανδρακάκος είναι ο επικεφαλής της σκηνοθετικής ομάδας.

Σχετικά Tags
Alpha