Χάρης Ρώμας: Γιατί δεν συμφωνήσαμε με τον Ant1 για τη νέα σειρά «Το πεφταστέρι»

Χάρης Ρώμας: Γιατί δεν συμφωνήσαμε με τον Ant1 για τη νέα σειρά «Το πεφταστέρι»

Ο δημοφιλής ηθοποιός εξηγεί πως το κατάλαβε στις συζητήσεις που έγιναν με το κανάλι

Η πολύχρονη συνεργασία του Χάρη Ρώμα με τον Αnt1 προσφέρει στο κανάλι τη δυνατότητα να μαθαίνει πρώτο τις τηλεοπτικές δουλειές που ετοιμάζει ο ηθοποιός και να επιλέγει τι μέλλει γενέσθαι. Συνήθως φιλοξενεί τις σειρές που τους προτείνει, όμως αυτό δεν πρόκειται να γίνει με την σειρά «Το πεφταστέρι», όπως εξήγησε ο Χάρης Ρώμας σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Ant1 προηγείται πάντα και προηγήθηκε, απλά στο συγκεκριμένο project πολύ φιλικά δεν συμφωνήσαμε γιατί το σίριαλ κόστιζε και υπάρχει σειρά εποχής στο κανάλι. Το κατάλαβα μόνος μου, χωρίς να γίνουν πολλές συζητήσεις».

Ο Χάρης Ρώμας κλήθηκε να σχολιάσει και το γεγονός ότι ο Ant1, από την ερχόμενη σεζόν σταματά να προβάλει κωμικές σειρές στην ζώνη 21:00-22:00 και ρίχνει στη μάχη ένα reality μαγειρικής.

«Έτσι κι αλλιώς αυτά είναι πρόσκαιρα. Είναι πειράματα που κάνει κάθε κανάλι για να ανακατέψει την σούπα κάθε φορά, να έχει ενδιαφέρον πρόγραμμα» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας ο οποίος ξεκινάει περιοδεία με την θεατρική παράσταση: «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός».

Παρακαλούμε περιμένετε ...