Λιάγκας: Ανατριχιαστική φωτογραφία πάνω από τον τάφο της Καρολάιν

Λιάγκας: Ανατριχιαστική φωτογραφία πάνω από τον τάφο της Καρολάιν

Πώς σχολίασαν το στιγμιότυπο η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας

Μια φωτογραφία από την κηδεία της 20χρονης Καρολάιν που βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά έδωσε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης (22/06).

«Είναι αυτή η φωτογραφία από την κηδεία. Είναι ο πιλότος, κρατάει στα χέρια του, είναι συγκλονιστική φωτογραφία… Είδα τη φωτογραφία και χωρίς την επεξεργασία, είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, μακάρι να βρει στη ζωή τον δρόμο του και να τα ξεπεράσει όλα αυτά γιατί θα έχει μια δύσκολη ζωή όταν μάθει αυτά που έχουν συμβεί. Μακάρι να είναι ρόδινη η ζωή του από εδώ και πέρα, όσο μπορεί να γίνει αυτό», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι μια συγκλονιστική φωτογραφία, είναι πάνω από τον τάφο, βλέπουμε τα λουλούδια και βλέπεις ότι έχει μαζί το παιδί τους στην αγκαλιά, όταν έχει σκοτώσει τη μητέρα του παιδιού. Και το κρατάει αγκαλιά σαν να μην τρέχει τίποτα. Είναι ανατριχιαστική φωτογραφία», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Από την πλευρά της, η Φαίη Σκορδά είπε: «Πώς το συνεχίζει; Είναι το ίδιο πράγμα με την αγκαλιά στη μητέρα της Καρολάιν, είναι σαν να μη σε νοιάζει καθόλου. Δεν σε νοιάζει η ύπαρξη των άλλων καθόλου. Γιατί να “τελειώσεις” αυτή τη μάνα, κάνοντάς την να αγκαλιάζει τον δολοφόνο του παιδιού της. Της σκότωσες το παιδί, της δίνεις και αυτό; Πώς να συνέλθεις από αυτό;».