Γιάννης Στάνκογλου: Είχα παραβατική συμπεριφορά και έκανα ακρότητες που ντρέπομαι να πω

Γιάννης Στάνκογλου: Είχα παραβατική συμπεριφορά και έκανα ακρότητες που ντρέπομαι να πω

«Ήμουν λίγο τσογλανάκι»

Την παραδοχή ότι έχει κάνει «πάρα πολλές ακρότητες» στη ζωή του έκανε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος απόψε, Τετάρτη (16/06) θα είναι στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

«Όταν είσαι τόσο της αδρεναλίνης ή άνθρωπος όπως λέμε που διψάει να ζήσει, η αλήθεια είναι ότι μεγαλώνοντας λίγο - πολύ το έχω λειάνει αυτό το πράγμα, κάνεις διάφορα» περιέγραψε ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Έχω κάνει πάρα πολλές ακρότητες στη ζωή μου. Θεωρώ πως το ότι ζω και μιλάμε αυτή τη στιγμή... Μεγάλωσα σε μια συνοικία στον Περισσό που ξέρεις, με δυσκολίες στα σπίτια εκεί. Και βία υπήρχε, όσο γλυκιά κι αν ήταν η ζωή με ωραία παιχνίδια στην αλάνα, με ποδόσφαιρο, με μπάσκετ... Είχα παραβατική συμπεριφορά και με ακρότητες που ντρέπομαι να τις πω! Ήμουν λίγο τσογλανάκι, ένα τσογλάνι που θα έκανε την βλακεία του. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το ξεπέρασα πολύ γρήγορα αυτό και το είδα αλλιώς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

«Θεωρώ ότι αν δεν γνώριζα τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, και μιλάω για όλους όσοι έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, δεν θα ήμουν αυτός που είμαι αυτήν τη στιγμή», υπογράμμισε.