Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά για το σποτ του Συνεδρίου Γονιμότητας – Βούρκωσε συνεργάτιδά της

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά για το σποτ του Συνεδρίου Γονιμότητας – Βούρκωσε συνεργάτιδά της

«Εγώ στα 41 μου δεν αισθάνομαι ότι έχω σβήσει πολλά κεράκια»

Μπορεί το Συνέδριο Γονιμότητας τελικά να ακυρώθηκε, ωστόσο οι αντιδράσεις αναφορικά με το σποτ για την προώθησή του συνεχίζονται και στους τηλεοπτικούς δέκτες. Στο εν λόγω θέμα αναφέρθηκαν οι συντελεστές της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τη μεν Φαίη Σκορδά να αντιδρά έντονα και τη δε Νάνσυ Παραδεισανού να ξεσπάει σε κλάματα.

«Το ότι είναι μία βιωματική σου ιστορία, είναι άλλο θέμα, σεβαστό και να ακούσω την ιστορία. Τη στιγμή όμως που απευθύνεσαι στις γυναίκες, δεν μπορεί να είναι μία από τις εκατομμύρια άλλες περιπτώσεις γυναικών. Επειδή αυτή που έγραψε το σποτάκι το έζησε έτσι, πρέπει κι εγώ να πω έτσι είναι η κατάσταση; Εγώ στα 41 μου δεν αισθάνομαι ότι έχω σβήσει πολλά κεράκια. Επίσης, η τούρτα μου και η τούρτα της Νάνσυς δεν ήταν μια στραπατσαρισμένη τούρτα. Βάζεις μια τούρτα που τα χεράκια είναι έτσι, είναι λίγο χαλασμένη, μια γυναίκα θολή, γκρι με ένα σακάκι μαύρο, με τα μαλλιά. Όλα αυτά δείχνουν ότι κάποιος ασχολήθηκε πως μια γυναίκα στα 41 που δεν έχει κάνει παιδί είναι δυστυχισμένη και αποτυχημένη. Αυτή η τούρτα είναι η τούρτα μιας δυστυχισμένης γυναίκας που είναι μόνη της. Είπα δεν θα μιλήσω σήμερα. Δεν έκανες κάτι λάθος, αλλά δεν έκανες και αυτά που έπρεπε! Ποια γυναίκα σήμερα 40 χρονών δεν ξέρει ότι κάποια στιγμή δυσκολεύει η κατάσταση», ανέφερε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκοδρά.

«Όταν το είδα στο σπίτι μου, έκλαιγα όλο το απόγευμα και σκεφτόμουν που είμαι 36 χρονών ότι το μόνο που με νοιάζει από εδώ και πέρα είναι να κάνω παιδί. Όποια γυναίκα νιώθει κάτι, την άγγιξε και τη διέλυσε» ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού με δάκρυα στα μάτια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...