Ο Σωτήρης Κοντιζάς σε τρέιλερ για το κυκλοφοριακό της Πάτρας

Ο Σωτήρης Κοντιζάς σε τρέιλερ για το κυκλοφοριακό της Πάτρας

Ο δημοφιλής σήμερα σεφ συμμετείχε ως γιαπωνέζος... τουρίστας

Ένα βίντεο με τον δημοφιλή σήμερα σεφ και κριτή του επιτυχημένου ριάλιτι μαγειρικής Masterchef, Σωτήρη Κοντιζά, να συμμετέχει με την μητέρα του σε σποτάκι για τα κυκλοφοριακά προβλήματα στην Πάτρα το 2007, έφερε ξανά στο φως της δημοσιότητας ο σξηνοθέτης Σπύρος Ματθαιόπουλος.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dete.gr, ο σκηνοθέτης είχε αναλάβει μια καμπάνια για το κυκλοφοριακό στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και ενώ αναζητούσε κάποιον γιαπωνέζο, γνώρισε την Γιουκίκο Κροντηρά, ηθοποιό εκείνη την εποχή, η οποία τελείως συμπτωματικά ήταν στην Πάτρα και όταν ενημερώθηκε, ότι χρειαζόταν και ένας άνδρας, έφερε από την Αθήνα τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος ήταν τότε περίπου 25 ετών.

Η ανάρτησή του Σπύρου Ματθαιόπουλου για το βίντεο που βρήκε, αλλά και για τον αγαπημένο σεφ αναφέρει:

«Καμπάνια Δ. Πατρέων από το 2007 (ή το 8;). Εν τω μεταξύ, ανάθεμα κι αν ήξερα τι έλεγαν στα γιαπωνέζικα, γιατί στην αρχή έλεγαν και δικά τους εκτός κειμένου και στη φούρια δεν είχα κρατήσει σημειώσεις, και τους υπότιτλους, τους είχα βάλει με μαντεψιές. Για την ιστορία, ψάχνοντας γιαπωνέζους για το κάστινγκ, ένας φίλος παραγωγός, μου είχε συστήσει τη Γιουκίκο Κροντηρά ηθοποιό-κάρακτερ εκείνη την εποχή, η οποία, τότε, τελείως συμπτωματικά, ήταν στην Πάτρα και όταν της είπα ότι θέλουμε και έναν άντρα, μας έφερε από Αθήνα το Σωτήρη. Μου είχε κάνει εντύπωση το όνομα: Γιαπωνέζος και Σωτήρης; Αλλά μας έσωσε όντως. Ψηλό παιδί, βλοσυρός και ψαρωτικός. Ερμηνευτικά δε, εξαιρετικά ακριβής και συνεπής, μπήκε στο χαρακτήρα κατευθείαν. Σε τρία ταίηκ είχαμε τελειώσει. Αυτό που λέμε, το ‘χει. Και οι δύο γιαπωνέζοι μας δηλαδή. -Για τους άλλους ερμηνευτές δεν θα πω κάτι, γιατί εδώ στην Πάτρα τους γνωρίζετε πολύ καλά…».

Δείτε πώς ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς τότε στο 00:32 του βίντεο: