Big Brother: Αυτός θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής – «Δεν είπα δύσκολα το “ναι”»

Big Brother: Αυτός θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής – «Δεν είπα δύσκολα το “ναι”»

«Moυ αρέσουν οι προκλήσεις»

Αποκαλύφθηκε σήμερα, Δευτέρα (07/06) το όνομα του προσώπου που θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του νέου κύκλου του Big Brother στον ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος -επιστρέφοντας από την περιοδεία του στην Αυστραλία και φτάνοντας στο αεροδρόμιο- έκανε δηλώσεις στις κάμερες, αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι.

«Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο πριν φύγω. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιό μου είναι 1+1 χρόνο, ένα ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει. Δεν είπα δύσκολα το “ναι” για το Big Brother γιατί με τον ΣΚΑΪ έχω μια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει διάφορα project και το είπα το "ναι" σχετικά εύκολα. Mου αρέσει πάρα πολύ το project. Το παρακολουθούσα όπως ξέρετε και σχολίαζα. Το κρατήσαμε όπως έπρεπε, δεν έκανα δηλώσεις. Moυ αρέσουν οι προκλήσεις. Νιώθω ασφάλεια διότι υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι θα κάνουμε ένα προϊόν όπως πρέπει και θα φροντίσω να το κάνω με τον καλύτερο τρόπο», είπε ο γνωστός τραγουδιστής.