Αντώνης Κανάκης: Έχω μαγνήτη, δεν υπάρχει κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δίπλα μου

Αντώνης Κανάκης: Έχω μαγνήτη, δεν υπάρχει κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δίπλα μου

«Τον θάνατο τον κατάλαβα όταν έχασα τον μπαμπά μου, πέθανα μέσα μου τότε»

«Τον θάνατο τον κατάλαβα όταν έχασα τον μπαμπά μου, πέθανα μέσα μου τότε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δε γκρανμάδερ» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο Open, όπου μίλησε για όλους και για όλα.

«Έχω μαγνήτη, δεν υπάρχει κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δίπλα μου», τόνισε αναφορικά με τους συνεργάτες.

Αντώνης Κανάκης: «Τα παιδιά έχουν φέρει αυτήν τη λάμψη στα μάτια μου»

Όσον αφορά στα παιδιά του που του άλλαξαν τη ζωή του, σημείωσε ότι «δεν είχα πρέπει. Όλα ήρθαν πολύ φυσικά στη ζωή μου. Άργησαν. Δεν ξέρω αν άργησαν ίσως ήρθαν την ώρα που έπρεπε. Τα παιδιά έχουν φέρει αυτήν τη λάμψη στα μάτια μου, την αγνότητα. Είμαι τρισευτυχισμένος με τα παιδιά μου. Φέρνουν μαγικά συστατικά. Ομορφαίνουν τον κόσμο γύρω μας. Πιστεύω ότι έχεις πιο πολλά να μάθεις από τα παιδιά παρά να διδάξεις στα παιδιά. Το μοναδικό πράγμα που μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις τον κόσμο είναι πρώτα να αλλάξεις τον εαυτό σου και να μεγαλώσεις τα παιδιά σου με αγάπη και χαρά και όχι φόβο! Δεν υπάρχει καλό και κακό για μένα, υπάρχει αγάπη και φόβος. Να υπάρχει ψυχολογική υγεία», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

«Τον θάνατο τον κατάλαβα όταν έχασα τον μπαμπά μου, πέθανα μέσα μου τότε»

«Έχω χάσει τον μπαμπά μου. Η απώλειά του μαζί με την γέννηση των παιδιών μου είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Δεν μπορώ να περιγράψω πώς ένιωσα και πόσο μου στοιχίζει. Τον λάτρευα και τον λατρεύω. Είναι ένα ξερίζωμα, ένα σκληρό και βίαιο πράγμα που σε θυμώνει και λες δεν μπορείς να στήνεις αυτή την φάρσα με αυτόν τον τρόπο, να δημιουργείς αυτούς τους αδιανόητους δεσμούς και μετά για πλάκα επειδή βούλωσε ένας θρόμβος… Δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε εμείς οι άνθρωποι… Την υπόθεση θάνατος και τη ζωή πρέπει να τα νιώσεις στο πετσί σου για να τα συνειδητοποιήσεις. Όσο έξυπνος ή φιλοσοφημένος κι αν είσαι, δεν μπορείς να μιλάς για τον θάνατο αν δεν έχει πεθάνει ένα κομμάτι μέσα σου, όπως και την ζωή αν δεν έχει δημιουργηθεί ένα κομμάτι μέσα σου. Τον θάνατο τον κατάλαβα όταν έχασα τον μπαμπά μου, πέθανα μέσα μου τότε. Και την ζωή την γνωρίζω με τα παιδιά μου και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορώ να αγαπήσω τόσο πολύ», δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης.

Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε και για τους λόγους για τους οποίους δεν εγκατέλειψε ποτέ την πόλη του, τη Θεσσαλονίκη.