MasterChef 5: Ποιο ζευγάρι πέρασε στους πέντε του διαγωνισμού

MasterChef 5: Ποιο ζευγάρι πέρασε στους πέντε του διαγωνισμού

Έξαλλος ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τον κολλητό του Διονύση Σαρακίνη

Σε ζευγάρια χωρίστηκαν οι παίκτες του MasterChef 5 ώστε να διαγωνιστούν στην πρώτη φάση του Α’ Ημιτελικού του μαγειρικού διαγωνισμού.

Οι παίκτες μοιράστηκαν και ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής: Μαργαρίτα Νικολαΐδη – Παύλος Χάππιλος, Διονύσης Σαρακίνης – Ιωάννης Αυλωνίτης και Μαρίνα Ντεμολλάι – Αλέξανδρος Συνοδινός.

Οι τρεις ομάδες κλήθηκαν να μαγειρέψουν νόστιμα πιάτα μέσα σε 45 λεπτά προκειμένου να ανέβουν απευθείας στον εξώστη και να περάσουν στους 5 καλύτερους του φετινού MasterChef.

Το καλύτερο πιάτο παρουσίασαν η Μαρίνα με τον Αλέξανδρο και ήταν αυτοί που ανέβηκαν απευθείας στον εξώστη. Έτσι Διονύσης, Ιωάννης, Παύλος και Μαργαρίτα μαγείρεψαν και πάλι παίρνοντας μέρος σε δοκιμασία αποχώρησης.


Έξαλλος ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τον κολλητό του

Ρήξη φαίνεται πως έχει προκληθεί στην σχέση του Διονύση Σαρακίνη και του Ιωάννη Αυλωνίτη και αυτό φάνηκε και στο τέλος της δοκιμασίας. Η σάλτσα που «έκοψε» και το γεγονός ότι ο Διονύσης Σαρακίνης είπε στους κριτές, ότι η απόφαση να μην μπει το υλικό στο πιάτο, ήταν κοινή, εκνεύρισε τον Ιωάννη.

«Άντε γ…υ ρε φίλε τι συγγνώμη; Δεν είμαι στενοχωρημένος με εμένα. Είμαι έξαλλος με τον Διονύση αυτήν την στιγμή. Δεν με απασχολεί ούτε η συγγνώμη σου, ούτε τίποτα. Το αποτέλεσμα μετρά, αυτό βλέπω» είπε ο Ιωάννης Αυλωνίτης στην κάμερα του MasterChef «βλέποντας» το ότι θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τελικά, ο φόβος του επιβεβαιώθηκε και οι Διονύσης Σαρακίνης, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Παύλος Χάππιλος και Ιωάννης Αυλωνίτης κλήθηκαν να μαγειρέψουν για άλλη μια φορά, διεκδικώντας την παραμονή τους στο διαγωνισμό.