Τέλος ο Κρατερός Κατσούλης από την «Φωλιά των Κου Κου» – Τι είπε ο παρουσιαστής

Τέλος ο Κρατερός Κατσούλης από την «Φωλιά των Κου Κου» – Τι είπε ο παρουσιαστής

«Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δε μπόρεσα»

Αποχωρεί  από τη «Φωλιά των Κου Κου» ο Κρατερός Κατσούλης, όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής.

Όπως ανακοίνωσε ο ηθοποιός και παρουσιαστής, ο λόγος που μετά από επτά χρόνια ως τηλεοπτικό ζευγάρι με τη σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου, εκ των οποίων τα πέντε στο STAR, αποχωρεί από την τηλεπαρουσίαση είναι οι ανάγκες για τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

«Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δε μπόρεσα. Θα το πω πολύ απλά, σήμερα είναι για μένα η τελευταία ημέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πολλά πολλά χρόνια. Είναι εφτά χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει. Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star. Θα μου πείτε "γιατί μας το λες έτσι ρε φίλε;". Απάντηση, γιατί ήταν και επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για το οποίο συμβαίνει όλο αυτό. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση και είναι ο κύριος λόγος. Υπάρχει μία ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω», είπε ο αγαπημένος παρουσιαστής.

Με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Καραβάτου του είπε το δικό της «ευχαριστώ».