Άγριες Mέλισσες: Ο Μελέτης σκοτώνει τον Αλέξη

Άγριες Mέλισσες: Ο Μελέτης σκοτώνει τον Αλέξη

Η δολοφονία του εισαγγελέα πέφτει σαν βόμβα στο Διαφάνι

Ένας νέος φόνος έρχεται να αναστατώσει το Διαφάνι στη σειρά του Ant1 "Άγριες Μέλισσες" με τον Μελέτη να βάφει για μια ακόμη φορά τα χέρια του με αίμα.

Ο κόσμος του Μελέτη καταρρέει μαθαίνοντας το αποτρόπαιο έγκλημα του Δούκα, όμως μια ακόμα αποκάλυψη θα τον συγκλονίσει. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του; H Ανέτ καταρρακώνεται μόλις πληροφορείται τα άσχημα νέα. Στο μοδιστράδικο, οι γυναίκες βρίσκονται σε πυρετό εργασίας, ενώ η Ασημίνα αναλαμβάνει να βοηθήσει κι εκείνη στο νέο εγχείρημα της Ουρανίας. O Νικηφόρος παίρνει τον γιο του και φεύγει για τη Λάρισα, όμως, το εγχείρημά του δεν πάει όπως το υπολόγιζε.

Ο Μιλτιάδης προχωράει το σχέδιο εξαπάτησης του Δούκα, προκαλώντας την οργή του Λάμπρου. Ο Αλέξης έρχεται αντιμέτωπος με την Πηνελόπη. Θα καταφέρει ν’ αποσπάσει απ’ το στόμα της το ένοχο μυστικό; Παράλληλα, ο εισαγγελέας με τον Ανδρεάδη και τον Σπανό προσπαθούν να στριμώξουν τον Δούκα, αλλά ο Μεγαρίτης τους παρακολουθεί στενά και μαθαίνει τα σχέδιά τους έγκαιρα και φυσικά φροντίζει να τον πληροφορήσει.

Παράλληλα, ο Αχιλλέας ανακαλύπτει στο πρόσωπο του Αλέξη έναν παλιό εχθρό, καθώς ο πατέρας του εισαγγελέα ήταν εκείνος που έκλεισε στη φυλακή τον αδελφό του. Το μίσος του Αχιλλέα για τον Αλέξη και το αριστερό παρελθόν του μεγαλώνει και εκμεταλλευόμενος την κακή σχέση του εισαγγελέα με τον Μελέτη, βάζει τον τελευταίο να σκοτώσει τον Αλέξη! Και εκείνος το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη μιας και ο Μεγαρίτης του έχει κάνει πλύση εγκεφάλου! Ωστόσο ο Μελέτης το βλέπει και σαν ευκαιρία να ελευθερωθεί από τον αντίπαλο που διεκδικεί την καρδιά της Πηνελόπης.

Τα δυσάρεστα νέα για τον θάνατο του Αλέξη Γραμματικού κάνουν τον γύρο του χωριού. Η Αγορίτσα μαθαίνει πρώτη τα άσχημα νέα και όταν επιστρέφει στο αρχοντικό των Σεβαστών το ανακοινώνει. Η Πηνελόπη σοκάρεται. «Δεν είναι δυνατόν! Μου λες ψέματα», φωνάζει και είναι έτοιμη να καταρρεύσει, ενώ η Ανέτ προσπαθεί να τη συγκρατήσει.