«Καρφιά» Μικρούτσικου για Τανιμανίδη, Φουρέιρα, Δούκισσα και Βασιλάκο – Δείτε το βίντεο

«Καρφιά» Μικρούτσικου για Τανιμανίδη, Φουρέιρα, Δούκισσα και Βασιλάκο – Δείτε το βίντεο

«Αυτή η τετράδα δεν είναι παρουσιαστές»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει μάθει να... στρογγυλεύει τις γωνίες, όσον αφορά τις απόψεις του. Μάλιστα, δε φοβήθηκε να μιλήσει μπήκαν για παρουσιαστές που έχουν σημαντικές εκπομπές τη φετινή σεζόν.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος πλέον κάθε Πέμπτη βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open και σχολιάζει την αποχώρηση του Survivor, πέρασε από… κόσκινο τους πάντες.

«Η Δούκισσα μου αρέσει περισσότερο από τον Παναγιώτη Βασιλάκο, η Ελένη Φουρέιρα, μου αρέσει λιγότερο από τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά νομίζω ότι αυτή η τετράδα δεν είναι παρουσιαστές» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είναι παρουσιαστές που για μένα δεν είναι παρουσιαστές. Σου έκανα μια διαβάθμιση, ότι η Δούκισσα είναι χειρότερη από τον Τανιμανίδη, ο οποίος είναι στα όρια, κάτι να είναι αλλά δεν είναι κιόλας, είναι μελάτος. Έχουμε καταντήσει να πηγαίνουμε σε μια σχολή μοντέλων και να παίρνουμε παρουσιαστές. Δεν είναι αυτό η παρουσίαση. Η παρουσίαση είναι εικόνα βεβαίως γιατί είναι τηλεόραση αλλά είναι και το είναι. Δεν παίρνεις μια κοπέλα που είναι ωραία γκόμενα και τη βγάζεις να παρουσιάζει. Τι θα πει, τι αρθρώνει, πώς σκέπτεται; Αλλά βάλ’το να συνδυαστεί διάολε» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Ειδικά για τη Δούκισσα Νομικού σχολίασε: «Παρακολουθώ λίγο αυτή την εκπομπή που κάνει. Δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα. Δεν είναι θέμα αν είναι άνδρας ή γυναίκα. Αυτό που βλέπω είναι άχρωμο, άοσμο και άγευστο με ένα πολύ όμορφο κορίτσι» είπε.

Δείτε το βίντεο:

1
σχόλιο
  1. avatar πανικός

    Δεν έχει εντελώς άδικο Κουράζουν οι πιο πολλοί σήμερα

Παρακαλούμε περιμένετε ...