Άγριες Μέλισσες: Ένας έρωτας γεννιέται και ένας άλλος φθάνει στο τέλος του

Άγριες Μέλισσες: Ένας έρωτας γεννιέται και ένας άλλος φθάνει στο τέλος του

Οι σχέσεις που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στα επόμενα επεισόδια

Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» έχει μπει στην τελική ευθεία για να ολοκληρωθεί και να δώσει απαντήσεις σε όλες τις ιστορίες που διαδραματίζονται στο Διαφάνι.

Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Ant1, στο επίκεντρο θα βρεθούν οι σχέσεις των ζευγαριών. Ένας νέος έρωτας θα γεννηθεί στα χώματα του Διαφανίου, μια πρόταση γάμου θα γίνει, ένας άλλος γάμος θα φτάσει στο τέλος του και μια σχέση θα περάσει μεγάλη κρίση.

Ας τα δούμε όμως ένα – ένα…

Ο Προκόπης έχει ενθουσιαστεί με τη Λέτα και ο θαυμασμός του στο πρόσωπο της όλο και μεγαλώνει. Ο κουρέας του Διαφανίου έχει πειστεί πως η Λέτα είναι η γυναίκα της ζωής του και γι’ αυτό θα της κάνει πρόταση γάμου. Ο Προκόπης επιθυμεί να τον ακολουθήσει η νεαρή γυναίκα στο Διαφάνι και να μοιραστούν τις ζωές τους.

Η Πηνελόπη και ο Γραμματικός βιώνουν μεγάλη στεναχώρια καθώς η νεαρή Σεβαστού «χάνει» το παιδί και βυθίζεται στη θλίψη. Μέσα στη θλίψη της αποφασίζει να δώσει τέλος στο γάμο της με τον Αλέξη Γραμματικό κάτι που ο ίδιος αδυνατεί να κατανοήσει. Και όσο εκείνος προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους που οδήγησαν την Πηνελόπη να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση, εκείνη δείχνει αποφασισμένη να γυρίσει στο αρχοντικό των γονιών της.

Μεγάλη κρίση θα περάσει όμως θα περάσει και ο Κωνσταντής με τη Δρόσω. Ο μικρός Σεβαστός, έπειτα από έναν έντονο καυγά με τον Νικηφόρο θα μάθει πως η αγαπημένη του εμπλέκεται στο θάνατο του αδερφού του Σέργιου. Τα συναισθήματα του για τη Δρόσω θα πληγωθούν και θα αποφασίσει να απομακρυνθεί από εκείνη. Αυτό όμως φαντάζει δύσκολο αφού ο Κωνσταντής έχει έντονα συναισθήματα για εκείνη και δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά από τη Δρόσω.