Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα θα κάνει το σπίτι των Σεβαστών «εμπόλεμη ζώνη»

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα θα κάνει το σπίτι των Σεβαστών «εμπόλεμη ζώνη»

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια αναμένονται καταιγιστικές

Οι εξελίξεις και οι ανατροπές στις «Άγριες Μέλισσες» δεν σταματούν και ένα από τα ζευγάρια που έχουν τραβήξει πάνω τους το ενδιαφέρον, είναι ο Νικηφόρος και η Ασημίνα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Δρόσω και η Ασημίνα θα συμμαχήσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Στην αρχή, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης, το δικαστήριο θα επιτρέψει στην Ασημίνα να επισκέπτεται το παιδί κάποιες μέρες και αυτό της δημιουργεί αισιοδοξία για το μέλλον.

Στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την Ασημίνα με τη Δρόσω να περιμένουν με ανυπομονησία στο σπίτι των Σταμίρηδων τον μικρό Σέργιο. Ο Νικηφόρος όμως θα κάνει την ανατροπή και θα αποφασίσει προς απογοήτευση των δυο αδερφών, να μην επιτρέψει στο παιδί να τις επισκεφθεί, παραβαίνοντας την εντολή του δικαστηρίου.

Τότε η Ασημίνα παίρνει την απόφαση και εισβάλει στο σπίτι των Σεβαστών και το μετατρέπει σε εμπόλεμη ζώνη, αφού οι κουβέντες που θα ειπωθούν, θα είναι βαριές, κάνοντας την κατάσταση να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.