MasterChef 5: Οι φίλοι που γίνονται… εχθροί

MasterChef 5: Οι φίλοι που γίνονται… εχθροί

Μεγάλες διαφωνίες για τον τρόπο αντίδρασης στο παιχνίδι

Οι μεγάλες κόντρες συνεχίζονται στο πλατό του MasterChef , παρά την αποχώρηση της Μαρίνας. Φίλοι που γίνονται… εχθροί, καθώς δεν ταιριάζουν οι συμπεριφορές τους εντός και εκτός του σπιτιού που μένουν όλοι μαζί.

Αυτή τη φορά, τα σχόλια αλλά και τα «καρφιά» ήρθαν από τον Διονύση Σαρακίνη και τον Γιάννη Αυλωνίτη οι οποίοι με αφορμή τις φιλίες που έχουν δημιουργηθεί, ή μη, έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του Master Chef.

«Φίλους δεν κάνεις μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα με τα παιδιά ζούμε καθημερινά 24 ώρες το 24ώρο. Θα πω ότι είμαστε καλοί γνωστοί. ίσως όταν βγούμε από το παιχνίδι να γίνουμε και φίλοι αλλά εδώ μέσα είναι πολύ περίεργα τα πράγματα. Κολλητοί είναι αυτή η τριάδα στην γαλαρία που κάνει τον θόρυβο, να ακουστεί το μπαμ» ανέφερε ο Διονύσης Σαρακίνης.

Ο Γιάννης Αυλωνίτης από τη μεριά του, ακούγοντας τα όσα έλεγε αντέδρασε: «Όταν μαγειρεύουμε κάνουμε τον θόρυβο, όταν δεν χρειάζεται δεν κάνουμε… Είμαι σε μια φάση του διαγωνισμού που δεν μπορώ να ακούω πολλά λόγια. Γενικά ο Διονύσης είναι πολύ πολυλογάς. Είμαστε ένα team πίσω στην γαλαρία αλλά πολλές φορές τα πολλά λόγια είναι φτώχεια».