Η Φάρμα: Πως η Σοφία Παυλίδου κατάλαβε ότι άλλο ζώο είναι το πρόβατο κι άλλο η κατσίκα

Η Φάρμα: Πως η Σοφία Παυλίδου κατάλαβε ότι άλλο ζώο είναι το πρόβατο κι άλλο η κατσίκα

Η τρυφερή αναφορά στον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο

Πρεμιέρα έκανε το νέο reality του Ant1 «Η Φάρμα» το βράδυ της Παρασκευής. Μεταξύ των παικτών και η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου.

Η Σοφία Παυλίδου αποφάσισε να επιστρέψει στη φύση και στις πρώτες της δηλώσεις στο βίντεο με το οποίο συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό εξήγησε πότε ήρθε πρώτη φορά σε επαφή με τη φύση και προχώρησε σε μια τρυφερή αναφορά στον πρώην σύζυγο της, Χρήστο Φερεντίνο.

«Όταν γνώρισα τον άνθρωπο που παντρεύτηκα, απέκτησα χωριό, το χωριό του και τότε ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τον σκορπιό! Γνώρισα τους καρκαλέτσους που είναι ένα είδος ακρίδας… Είδα τα προβατάκια από κοντά… Μου έγινε ξεκάθαρο ότι το πρόβατο είναι ένα άλλο ζώο από την κατσίκα.

Η εικόνα του να μαζεύω ακαθαρσίες δεν με τρομάζει καθώς έχω μεγαλώσει δύο παιδιά και έχω αλλάξει πολλές πάνες και έχω επίσης μεγαλώσει τρία σκυλιά που επίσης μάζευα αρκετές ακαθαρσίες. Φαντάζομαι ότι η ποσότητα δεν θα κάνει κάποια διαφορά.

Η συμβουλή που μου έδωσαν τα παιδιά μου, όταν τους ανακοίνωσα πως θα μπω στη Φάρμα, ήταν να είμαι ο εαυτός μου. Είμαι τρομερά προσαρμοστική και έχω πάντα θετική διάθεση που ελπίζω να μην τη χάσω μέσα στη Φάρμα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Σοφία Παυλίδου.