«Καφέ της Χαράς»: Η αλλαγή στην ημέρα προβολής του και τα σχέδια του Χάρη Ρώμα

«Καφέ της Χαράς»: Η αλλαγή στην ημέρα προβολής του και τα σχέδια του Χάρη Ρώμα

Πότε «κλείνει» τις πόρτες του το μαγαζί της Χαράς Χάσκα

Το «Καφέ της Χαράς», η σειρά του Αnt1, η οποία επανήλθε στο τηλεοπτικό τοπίο 16 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, αγκαλιάστηκε ξανά από τους τηλεθεατές.

Το «Καφέ της Χαράς» προβαλλόταν κάθε Παρασκευή, όμως τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό. Ο Ant1 μετακομίζει την σειρά από την Παρασκευή στο prime time της Τετάρτης. Το πρωί της Παρασκευής, η κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» συνάντησε τον πρωταγωνιστή και ένα εκ των σεναριογράφων, Χάρη Ρώμα, κατά τη διάρκεια του τελευταίου γυρίσματος του «Καφέ» και κλήθηκε να σχολιάσει την αλλαγή στην ώρα προβολής της σειράς.

«Δεν έχει πρόβλημα με την αλλαγή ημέρας “Το Καφέ της Χαράς”. Η σειρά έχει το δικό της συμπαγές κοινό. Ο κόσμος που θέλει να ακολουθήσει μια σειρά την ακολουθεί σε κάθε μέρα», ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Στην ερώτηση αν θα συνεργαστεί με την Barking Well Media και τον Νίκο Κοκλώνη, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Δεν σου λέω γιατί είμαι προληπτικός. Ισχύουν τα πάντα. Η δουλειά μας είναι αυτή να μιλάμε με όλον τον κόσμο και να δουλεύουμε. Να βγάζουμε ένα προϊόν και ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο. Ετοιμάζω νέα σειρά από Σεπτέμβρη και πιο μετά. Ετοιμάζω και μια ταινία. Ελπίζω να τα κάνω όλα».

«”Το Καφέ της Χαράς” τελειώνει 10 Ιουνίου. Συζητάμε περισσότερα από ένα πράγματα και μετά έχω και άλλα σχέδια», συμπλήρωσε στην συνέχεια ο Χάρης Ρώμας.