Εκνευρίστηκε στον «αέρα» ο Τάσος Χαλκιάς: «Δεν έπρεπε να βάλετε το συμπλεκτικό σε μένα»

Εκνευρίστηκε στον «αέρα» ο Τάσος Χαλκιάς: «Δεν έπρεπε να βάλετε το συμπλεκτικό σε μένα»

Ο ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για τη νέα του συνεργασία με την ΕΡΤ και τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Ευτυχείτε» είχε ο Τάσος Χαλκιάς το πρωί του Σαββάτου προκειμένου να μιλήσει για την νέα του συνεργασία με την ΕΡΤ και την σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Η συζήτηση όπως ήταν αναμενόμενο οδηγήθηκε και στις καταγγελίες που ταλανίζουν τον καλλιτεχνικό χώρο.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Χαλκιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα είμαι στη σειρά με έναν ρόλο καινούργιο που προέκυψε εκ των πραγμάτων. Έτσι κι αλλιώς θα προέκυπτε γιατί η σειρά πήρε μία παράταση κάποιων επεισοδίων και θα έμπαιναν νέα πρόσωπα. Μέσα σε αυτά τα πρόσωπα είναι και ο ρόλος που αφορά εμένα και θα είμαι στη σειρά».

Στην συνέχεια, ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου χρησιμοποίησε ένα «και» σε ερώτηση που έθεσε στον Τάσο Χαλκιά και ο ηθοποιός εκνευρίστηκε.

«Εσείς φαντάζομαι ότι συμφωνείται ότι κάποια πράγματα έχουν δημοσιοποιηθεί έτσι ώστε να αλλάξουν κάποια πράγματα ενδεχομένως. Από καθηγητές, από σκηνοθέτες. Αυτό που είπατε πριν ότι κάποιοι σκηνοθέτες πιστεύουν ότι είναι θεοί» σημείωσε αρχικά ο Παύλος Σταματόπουλος για να προσθέσει στη συνέχεια πως «το επισημαίνω γιατί και εσείς, η μεγάλη σας αγάπη ήταν η σχολή που είχατε ανοίξει και, επειδή έχουν συμβεί και κάποια γεγονότα που έχουν να κάνουν με τη σχολή. Δηλαδή πάρα πολλοί ηθοποιοί λένε ότι στη σχολή κακοποιήθηκαν εντός εισαγωγικών από καθηγητές με τον τρόπο που...».

Τότε ο Τάσος Χαλκιάς έσπευσε να απαντήσει κάνοντας εμφανή την ενόχληση του. «Έχετε κάποια τέτοια μαρτυρία για τη δική μου τη σχολή; Επειδή μου είπατε «και εσείς είχατε σχολή». Το και συμπλέκει ορισμένα πράγματα, από φράσεις έως καταστάσεις, αλλά δεν είναι το απόλυτο. Ναι, είχα και εγώ μία δραματική σχολή η οποία είχε άλλο πρότυπο από όλες τις άλλες δραματικές σχολές. Ας μου επιτραπεί η έπαρση».«Αν το ξέρετε, δεν έπρεπε να βάλετε το συμπλεκτικό σε μένα» υπογράμμισε με σαφήνεια ο καλλιτέχνης.