Battle of the Couples: Όλες οι λεπτομέρειες του νέου reality που ξεκινά στον Alpha

Battle of the Couples: Όλες οι λεπτομέρειες του νέου reality που ξεκινά στον Alpha

Ποιος ο ρόλος της Σάσας Σταμάτη

Το «Battle of the Couples» μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του και το σκηνικό το οποίο θα υποδεχθεί τα 12 ζευγάρια είναι βγαλμένο από το… μέλλον.

Οι μάχες στο Battle of the Couples έχουν ξεκινήσει. Τα 12 ζευγάρια ανταγωνίζονται για να αποδείξουν ότι η αγάπη τους μπορεί να νικήσει τα πάντα, σε μια αρένα με στοιχεία… από το μέλλον!

Τα ζευγάρια ξεκίνησαν έχοντας στο λογαριασμό τους από 100.000€! χρήματα που θα αρχίσουν να χάνουν αν δεν αποδειχτούν αρκετά ικανοί αντίπαλοι.

Στόχος του κάθε ζευγαριού είναι να διατηρήσει τα χρήματά του. Στο τέλος, το ζευγάρι που θα κερδίσει θα φύγει από το παιχνίδι με τα χρήματα που θα έχουν απομείνει στο λογαριασμό του και θα τα χρησιμοποιήσει για να πραγματοποιήσει ένα κοινό τους όνειρό.

Η Τελετή των βραχιολιών και το βραχιόλι με τον Κεραυνό

Τα ζευγάρια που θα μπουν στη βίλα θα φορούν ένα χαρακτηριστικό βραχιόλι με το όνομά τους κι έναν κεραυνό, σύμβολο της δύναμης και της αγάπης τους.

Όταν για κάποιο λόγο το βραχιόλι αφαιρεθεί από το ζευγάρι, το μέλλον του στο παιχνίδι είναι αβέβαιο καθώς κινδυνεύει να χάσει τα χρήματά του και να αποχωρήσει.

Το βραχιόλι – σύμβολο της ένωσης κάθε ζευγαριού μπορεί να «κοπεί» στην Τελετή των βραχιολιών – μια τελετή καθοριστική για την πορεία τους στο παιχνίδι.

Προκλήσεις που θα φέρουν τα ζευγάρια στα όριά τους, δοκιμασίες που θα τεστάρουν τις αντοχές, αλλά και τα θεμέλια της σχέσης τους.

Μία υπερπολυτελής βίλα και ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το νέο reality show του Alpha.

Ο ρόλος της Σάσας Σταμάτη στο Battle of Couples

Η Σάσα Σταμάτη στο νέο reality του Alpha θα έχει το ρόλο της couples coach.

Η δημοσιογράφος λίγο πριν την έναρξη του νέου ψυχαγωγικού reality του Alpha, Σάσα Σταμάτη απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας μέχρι να υποδεχθεί τα ζευγάρια στη βίλα.

Η Σάσα θα μαθαίνει τα μυστικά των ζευγαριών ενώ μέσα από διασκεδαστικές και αστείες δοκιμασίες που θα τους αναθέτει θα τους δίνει την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά χρήματα.