Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Κωνσταντής έρχονται στα χέρια για τα… μάτια της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Κωνσταντής έρχονται στα χέρια για τα… μάτια της Δρόσως

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 φαίνεται πως θα έχουμε οικογενειακά… δράματα

Στα επεισόδια που παρακολουθούμε αυτό το διάστημα στις Άγριες Μέλισσες, η Δρόσω με τον Κωνσταντή παρόλα τα προβλήματα κι εμπόδια που προκύπτουν, έχουν αποφασίσει να είναι ζευγάρι κρυφά απ’ όλους. Όμως, όπως όλοι ξέρουμε, τίποτα δε μένει κρυφό στον κόσμο τούτο.

Ειδικά, στο τηλεοπτικό Διαφάνι με τα ένοχα μυστικά αργά ή γρήγορα να έρχονται στο φως. Και αυτό φαίνεται πως θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, με τη σχέση της Δρόσως και του Κωνσταντή να αποκαλύπτεται και την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στο Πρωινό, η Ασημίνα θα μάθει για τη σχέση της Δρόσως με τον Κωνσταντή από το Μπάμπη. Ο Μπάμπης βλέπει τον Κωνσταντή να πηγαίνει κρυφά τον μικρό Σέργιο στη Δρόσω, παρά την απαγόρευση από τον Νικηφόρο. Γίνεται ένας άνευ προηγουμένου καβγάς μεταξύ των δύο αδελφών, με την Ασημίνα να κατηγορεί τη Δρόσω για το ήθος της.

Πολύ χειρότερα όμως, θα είναι τα πράγματα στη συνάντηση που θα υπάρξει μεταξύ Νικηφόρου και Κωνσταντή, όταν ο πρώτος μαθαίνει για τη σχέση του αδελφού του με την Δρόσω. Θα ειπωθούν πολύ βαριές κουβέντες, λόγια που δεν θα έχουν επιστροφή ενώ τα δύο αδέλφια θα παίξουν άγριο ξύλο μεταξύ τους.