Άγριες Μέλισσες: Έντονες συγκρούσεις φέρνει η εξαφάνιση της Ασημίνας με το Σέργιο

Άγριες Μέλισσες: Έντονες συγκρούσεις φέρνει η εξαφάνιση της Ασημίνας με το Σέργιο

Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Στο τελευταίο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες την περασμένη Πέμπτη, η Ασημίνα πήρε το μικρό Σέργιο – μετά την αποκάλυψη του μυστικού ότι η Δρόσω είναι η βιολογική μητέρα του – κι εξαφανίζεται. Και η εξαφάνισή της θα απασχολήσει αυτή την εβδομάδα τη σειρά του ΑΝΤ1.

Τι θα γίνει, λοιπόν, στο αποψινό επεισόδιο;

Η εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου θα φέρει αναστάτωση αλλά και έντονες συγκρούσεις ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και τους Σεβαστούς. Ο Τάκης θα μπει στο στόχαστρο του Βόσκαρη, μετά από έναν καυγά με τον Νικηφόρο, ενώ ο Μπάμπης βρίσκει καταφύγιο στην Ασημίνα, η οποία είναι αποφασισμένη να χαράξει μια νέα ζωή με τον γιο της.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα προσπαθούν να καταπνίξουν τον φόβο τους, για την επιλογή της Σοφούλας να παντρευτεί τον Βόσκαρη. Η Ουρανία κι ο Κυριάκος είναι σίγουροι πως ο Μπάμπης βοήθησε την Ασημίνα και προσπαθούν να τον πείσουν, να μιλήσει.

Την ίδια προσπάθεια θα κάνει κι ο Νικηφόρος, χρησιμοποιώντας όμως επικίνδυνες μεθόδους. Η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να φύγει ο Τάκης απ’ το Διαφάνι αλλά κι απ’ τη ζωή της.

Παρακαλούμε περιμένετε ...