Άγριες Μέλισσες: Ο Τάσος Χαλκιάς επιστρέφει ως Σέργιος Σεβαστός

Άγριες Μέλισσες: Ο Τάσος Χαλκιάς επιστρέφει ως Σέργιος Σεβαστός

Η αποκάλυψη του ηθοποιού για τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς και προχώρησε σε αποκαλύψεις, που έχουν να κάνουν με τις Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός αναμένεται, όπως είπε, να επιστρέψει στη σειρά του ΑΝΤ1 ως Σέργιος Σεβαστός, ο πατέρας δηλαδή του Δούκα και του Μιλτιάδη, ενώ η επιστροφή του έχει να κάνει και με τον Μάνο Βόσκαρη. «Είναι ένα επεισόδιο κομμένο στα δύο, το οποίο θα μοιραστεί σε δύο επεισόδια, το ένα θα παιχτεί σχετικά άμεσα και το άλλο μετά από 34 επεισόδια. Φημολογείται ότι ο Δούκας και ο Μιλτιάδης είναι ετεροθαλή αδέλφια με τον Βόσκαρη, παιδιά του Σέργιου Σεβαστού, αλλά δεν είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω κάτι τέτοιο. Νομίζω, ότι σε καμία περίπτωση ο Βόσκαρης δεν πρόκειται να πάρει το μέρος του Μιλτιάδη. Ακόμα και να δικαιωθεί ο Μιλτιάδης, ακόμα και να του επιστραφεί το οποιοδήποτε μέρος της περιουσίας που το έφαγε ο Δούκας, δεν νομίζω ότι θα δικαιωθεί ποτέ», είπε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά το Κάτω Παρτάλι, είπε: «Για να ξαναγίνει το Κάτω Παρτάλι θα πρέπει κάποιοι άνθρωποι που έμειναν απλήρωτοι από την προηγούμενη δουλειά να πάρουν τουλάχιστον κάποια χρήματα, αν θέλουν να συνεχίσουν. Νομίζω έχει μπει αυτή η προϋπόθεση από κάποιους συναδέλφους. Προσωπικά εμένα δεν μου έχει γίνει κάποια τέτοια πρόταση».