Η αιχμηρή απάντηση της Μαλέσκου σε σχόλιο του Ουγγαρέζου

Η αιχμηρή απάντηση της Μαλέσκου σε σχόλιο του Ουγγαρέζου

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ για την κριτική του στις νέες παρουσιάστριες

Αν και η Ιωάννα Μαλέσκου δεν συνηθίζει να σχολιάζει, τα όσα αναφέρουν οι τηλεοπτικοί της αντίπαλοι, φαίνεται όμως πως δεν τα προσπερνά και όταν της δίνεται η κατάλληλη ευκαιρία, φροντίζει να τους «σφάζει με το γάντι».

Κάτι ανάλογο συνέβη και στην περίπτωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Το πρωί της Τετάρτης ο συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή «Love it», Παναγιώτης Χατζηδάκης, ανέφερε: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το έχει πει πάρα πολύ ωραία. Στη μία πλευρά της μύτης του Χατζηδάκη κατοικεί ένα μικρό πλασματάκι, που αναρωτιέται αν υπάρχει ζωή μετά τη μύτη». Η Ιωάννα Μαλέσκου άρπαξε την ευκαιρία και «έσφαξε με το γάντι» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο λέγοντας: «Ο Ουγγαρέζος μπορεί να πει και άλλα πράγματα, τα οποία δεν είναι απαραίτητο να ισχύουν».


Τι είχε πει όμως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την Ιωάννα Μαλέσκου και όπως φαίνεται η παρουσιάστρια δεν το ξέχασε; Ο παρουσιαστής, στον «αέρα» του «Πρωινού» πριν από μερικές μέρες είχε σχολιάσει τις νέες παρουσιάστριες της τηλεόρασης λέγοντας: «Θεωρώ αυτή που δεν φιλτράρει τη συμπεριφορά της, η πιο πηγαία και ειλικρινής είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν την νοιάζει, είναι ο εαυτός της. Θεωρώ ότι η Ιωάννα Μαλέσκου βάζει μια στολή πριν βγει στο πλατό, είναι άλλος άνθρωπος εκτός και η Δανάη Μπάρκα το ίδιο».

Παρακαλούμε περιμένετε ...