Άγριες Μέλισσες: Μία εξαφάνιση, μία αποκάλυψη και μία άφιξη φέρνουν τα πάνω-κάτω

Άγριες Μέλισσες: Μία εξαφάνιση, μία αποκάλυψη και μία άφιξη φέρνουν τα πάνω-κάτω

Η σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει τη Δευτέρα με νέα επεισόδια και εξελίξεις που θα κάνουν αίσθηση

Μετά από τη μικρή ανάπαυλα λόγω των εορτών, οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 με νέα επεισόδια και εξελίξεις που θα προκαλέσουν αίσθηση. Την εβδομάδα που μας έρχεται, στο Διαφάνι θα έρθουν και πάλι τα πάνω κάτω.

Η Ελένη μετά τη νυχτερινή επίσκεψη του Βόσκαρη στο σπίτι της και την απόπειρα να τη βιάσει, εξαφανίζεται και όλοι είναι αναστατωμένοι, ενώ ο Λάμπρος θα μάθει όλη την αλήθεια. Ο Νικηφόρος μετά τα νέα για την Ασημίνα και το Μπάμπη δείχνει το αδίστακτο πρόσωπό του.

Η Δρόσω αρχίζει να έχει αισθήματα για τον Κωσνταντή, όμως, η άφιξη του Τάκη στο χωριό θα την φέρει μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Η Πηνελόπη παντρεύεται με τον Γραμματικό και ο Μελέτης είναι κοντά στο να μάθει την αλήθεια για τον πατέρα του.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου

Ήρθε η ώρα ο Βόσκαρης να τηρήσει τη συμφωνία του με τον Δούκα και να τελειώσει μια για πάντα με την Ελένη; Θα καταφέρει η Ελένη να ξεφύγει από τα χέρια του; Ο Προύσαλης, ο Λάμπρος και η Δρόσω προσπαθούν να την βρουν, αλλά έχει εξαφανιστεί. Όλων οι υποψίες πέφτουν στον Βόσκαρη.

Ο Μπάμπης μαθαίνει από την Ασημίνα την αλήθεια για το παιδί και θέλει να τη βοηθήσει, παρά τις αντιρρήσεις της. Θα δεχτεί όμως, μια απρόσμενη επίσκεψη.

Ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένος να χωρίσει τη Δόμνα, ενώ η Δρόσω δεν του αφήνει ελπίδες. Ο Μελέτης προσπαθεί, παρά τις παρακλήσεις της Ανέτ, να επιβεβαιώσει πως ο Σωκράτης είναι ο πατέρας του, αλλά εκείνος συνεχίζει να το αμφισβητεί.

Η Πηνελόπη ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Γραμματικό. Όλοι θα είναι δίπλα της εκτός από τον πατέρα της. Τελικά, θα αλλάξει γνώμη ο Δούκας;

Τρίτη 5 Ιανουαρίου

Ο Λάμπρος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τα βασανιστήρια που υπέστη η Ελένη από τον Βόσκαρη. Θα πάρει τον νόμο στα χέρια του;

Ο Μπάμπης βρίσκεται αντιμέτωπος με το αδίστακτο πρόσωπο του Νικηφόρου, που είναι αποφασισμένος να κρατήσει τη γυναίκα του με κάθε τρόπο, ενώ η παρουσία του Δούκα στον γάμο της Πηνελόπης θα φέρει αναταράξεις.

Το ίδιο βράδυ, το Διαφάνι υποδέχεται το 1966. Στο σπίτι του Τόλλια, ο Άγγελος θα ξεσπαθώσει εναντίον του Βόσκαρη, προκαλώντας προβλήματα στον επικείμενο γάμο του με τη Σοφούλα.

Και ενώ ένας νέος παράνομος έρωτας κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί, προτού καν αρχίσει, κοντά στο Διαφάνι θα βρεθεί το πτώμα ενός άντρα, που θα βάλει σε καινούριες περιπέτειες το χωριό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...