Άγριες Μέλισσες: Η άφιξη του Βόσκαρη στο Διαφάνι προκαλεί αναστάτωση

Άγριες Μέλισσες: Η άφιξη του Βόσκαρη στο Διαφάνι προκαλεί αναστάτωση

Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Στο χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε μία έντονη και συγκινητική κουβέντα ανάμεσα στην Ελένη και στη Δρόσω, με την τελευταία αργότερα να πείθεται και να αποφασίζει να γυρίσει στο Διαφάνι.

Από την άλλη, ο Λάμπρος έγινε έξαλλος, όταν έμαθε για τον ερχομό του Βόσκαρη και ο Δούκας, όπως είδαμε, πέταξε έξω από το σπίτι την Πηνελόπη.

Τι θα γίνει, όμως, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1;

Η Δρόσω αποχαιρετά την Τρούμπα και μαζί με την Ελένη παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής. Θα την αφήσει ο Τάκης να ξεφύγει;

Ο ερχομός του Βόσκαρη στο χωριό, ως νέος διοικητής του σταθμού της χωροφυλακής, προκαλεί αναστάτωση στη σχολική χριστουγεννιάτικη γιορτή. Όλοι έχουν ενημερωθεί για το ποιος είναι και το χωριό διχάζεται. Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον διώξει, αλλά καταλαβαίνει πως δε θα είναι τόσο εύκολο.

Ο Γραμματικός με την Πηνελόπη αποφασίζουν να μείνουν μαζί στο νέο τους σπίτι στο Διαφάνι. Αυτό εξοργίζει τον Δούκα, αλλά ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο αποφασίζουν να βοηθήσουν την αδελφή τους.

Η Ανέτ φέρνει τον γιατρό Αργυρίου να εξετάσει τον Μιλτιάδη, παρουσιάζοντάς τον ως φίλο της. Ο Μπάμπης γίνεται πιο τολμηρός, προσπαθώντας να κερδίσει την Ασημίνα, παρά την άρνησή της να προχωρήσουν. Θ’ αποκαλυφθεί το μυστικό τους;