Big Brother: Ο Χάρης Βαρθακούρης για την παρέμβαση του ΕΣΡ

Big Brother: Ο Χάρης Βαρθακούρης για την παρέμβαση του ΕΣΡ

Τι είπε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και ποιες ερωτήσεις αρνήθηκε να απαντήσει

Τον Χάρη Βαρθακούρη συνάντησε η κάμερα του «Ευτυχείτε» μετά το τέλος του live του Big Brother.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την παρέμβαση του ΕΣΡ για το περιστατικό με τον Δημήτρη Κεχαγιά, για την αποχώρηση του παίκτη, αλλά και για το σκηνικό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε δύο ερωτήσεις και αποχώρησε. Για την αποχώρηση Κεχαγιά, είπε: «Η αποχώρηση ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Ήταν πρόσφατο το περιστατικό με τον Δημήτρη, το οποίο ίσως έπαιξε ρόλο, δεν έπεσα από τα σύννεφα».

Για το ΕΣΡ, απάντησε: «Κάλεσε εμένα; Για το ΕΣΡ να ρωτήσετε το κανάλι… Για το αν έπρεπε να αποβληθεί ο Κεχαγιάς, σας παραπέμπω στον Big Brother». Όταν ρωτήθηκε για το αν ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε κάποιες πληροφορίες ουσιαστικά στους παίκτες μέσα που ήταν και υποψήφιοι, ο Χάρης Βαρθακούρης είπε: «Επόμενη ερώτηση».

Για το περιστατικό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος στο live μεταξύ άλλων είπε πως αν ενοχλεί η παρουσία του, να φύγει, ο Βαρθακούρης, απάντησε: «Δεν έχει σημασία αν έγινε κάτι… ανεξαρτήτως αυτής της μπουρδουλογίας περί κόντρας, δεν θα μπορούσα να φανταστώ την εκπομπή χωρίς την παρουσία του…»

Στην ερώτηση, «εάν γίνει Big Brother 2 και αν θα ήθελε να το κάνει με τις ίδιες συνθήκες;», ο παρουσιαστής απάντησε: «Αυτή την ερώτηση να μου την κάνεις μετά τον τελικό». Όσο για το αν έχει υπογράψει να βρίσκεται με την σύζυγό του, Αντελίνα στη νέα εκπομπή του σαββατοκύριακου που ξεκινάει με τη νέα σεζόν, αρνήθηκε να απαντήσει.