«Κλείδωσε» η νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha

«Κλείδωσε» η νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha

Με ενημερωτικό project επιστρέφει η παρουσιάστρια

Η Τατιάνα Στεφανίδου επέστρεψε στον Alpha και όπως δήλωσε και η ίδια σε πρόσφατες τηλεοπτικές της δηλώσεις, νιώθει ότι «γύρισε στο σπίτι της».

Η παρουσιάστρια, «κλείδωσε» και το project του οποίου θα ηγηθεί και αυτό είναι μια νέα ενημερωτική εκπομπή που θα φέρει τον τίτλο «T-Live». Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία που η Τατιάνα Στεφανίδου θα βγει στον «αέρα».

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Alpha αναφέρει: «Το T-Live έρχεται καθημερινά στον Alpha με γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, ρεπορτάζ, έρευνα, και τη σφραγίδα της Τατιάνας Στεφανίδου.

Τα γεγονότα που συγκλονίζουν και οι πράξεις που συγκινούν συνθέτουν το ενημερωτικό μαγκαζίνο του Alpha, από Δευτέρα έως Παρασκευή, καθημερινά στις 11:00 το πρωί.

Οι εξελίξεις σε όσα μας ενδιαφέρουν και όσα μας απασχολούν παρουσιάζονται και σχολιάζονται από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha.

Με πρωτοποριακή ματιά, το T-Live εκμεταλλεύεται προηγμένα μέσα παραγωγής για να παρουσιάσει την επικαιρότητα μέσα από εξελιγμένα γραφικά και μηχανισμούς εικονικής πραγματικότητας, μέσα και έξω από το στούντιο.

T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου. T-Live, για όσα πρέπει να γνωρίζεις. Σύντομα στον Alpha».