Bachelor: Ποια παίκτρια ξαναμπαίνει στο ριάλιτι σε ρόλο έκπληξη

Bachelor: Ποια παίκτρια ξαναμπαίνει στο ριάλιτι σε ρόλο έκπληξη

Μπορεί να απορρίφθηκε από τον Παναγιώτη, αλλά φαίνεται ότι κέρδισε το κοινό

Μπορεί η Έλενα Μπάση να μην κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου και να αποχώρησε νωρίς από το ριάλιτι αγάπης του Alpha, όμως, κέρδισε τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

Και λίγο ο «τσεκουράτος» χαρακτήρας της, λίγο οι απίθανες ατάκες της μέσα στο παιχνίδι και λίγο (ίσως και πολύ) το «μυστήριο» γύρω από την ηλικία της – η ίδια έχει δηλώσει 38 χρόνων – δεν ήθελε πολύ να γίνει η αγαπημένη παίκτρια του κοινού.

Τώρα, η Μπάση επιστρέφει στο Bachelor με την ιδιότητά της, ως τραγουδίστρια δηλαδή και «ντύνει» με τη φωνή της το ομαδικό ραντεβού το οποίο αυτή την εβδομάδα έχει μπόλικο χορό και τραγούδι.

Κι έκπληξη για τα κορίτσια που έχουν παραμείνει στο ριάλιτι, βλέποντας την Έλενα Μπάση. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την επιστροφή της πρώην παίκτριας:


Στο μεταξύ, αυτή την εβδομάδας ο Παναγιώτης δέχεται μια έκπληξη. Οι κολλητοί του τον επισκέπτονται και εκείνος τους μιλά για τις γυναίκες που διεκδικούν μια θέση στη καρδιά του. Φυσικά οι δικοί του άνθρωποι έχουν έρθει στη βίλα με έναν σκοπό, να δουν ποια κοπέλα ταιριάζει καλύτερα με τον καλύτερό τους φίλο.

Ένα τριπλό – ραντεβού παγίδα, φέρνει τις κοπέλες αντιμέτωπες με τη ζήλια, ενώ ο Παναγιώτης μαθαίνει περισσότερα για τον χαρακτήρα τους μέσα από αυτή τη δοκιμασία.

Δείτε το τρέιλερ: