Άγριες Μέλισσες: Η απόδραση της Ελένης και η αποκάλυψη του Μιλτιάδη στον παπά-Γρηγόρη

Άγριες Μέλισσες: Η απόδραση της Ελένης και η αποκάλυψη του Μιλτιάδη στον παπά-Γρηγόρη

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του ΑΝΤ1

Η στιγμή που η Ελένη το σκάει από τη φυλακή έφτασε.

Το βράδυ της Πέμπτης, οι θαυμαστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» θα παρακολουθήσουν την συγκλονιστική σκηνή με την στιγμή που η Ελένη μαζί με τις συγκρατούμενες της αποφασίζουν να αποδράσουν από την «κόλαση» τους και να γλιτώσουν από τον Μάνο Βόσκαρη.

Ωστόσο, η Ελένη φαίνεται να αμφιταλαντεύεται μέχρι τελευταία στιγμή για το αν πρέπει να ακολουθήσει τις υπόλοιπες ή όχι. Το βίντεο με την συγκλονιστική αυτή σκηνή προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Πρωινό».


Τι θα δούμε όμως απόψε στις «Άγριες Μέλισσες» του Ant1;

Η Ελένη αναγκάζεται ν’ ακολουθήσει τη Φωτεινή, τη Μαίρη και τη Χριστίνα, ενώ ο Βόσκαρης εξαπολύει πίσω τους ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό. Θα τα καταφέρουν να δραπετεύσουν από τις φυλακές;

Ο Νικηφόρος παλεύει να κρατήσει τη θέση του στις επιχειρήσεις, ο Δούκας, όμως, συνεχίζει να την υποσκάπτει. Ο Μιλτιάδης έρχεται αντιμέτωπος με τον Δούκα. Πού θα καταλήξει αυτή τους η συνάντηση; Όταν θ’ αποκαλύψει στον παπα-Γρηγόρη την αιτία της συμπεριφοράς του, ο Λάμπρος και η Βιολέτα θα βρεθούν προ εκπλήξεων.

Ο Νικηφόρος διαπιστώνει, σύντομα, πως ο νέος νοικάρης της Ασημίνας, ο Μπάμπης, δεν είναι ένας αθώος πιτσιρικάς. Η Δρόσω συνεχίζει να βλέπει τον Φίλιππο, ενώ ο Τάκης, βουτηγμένος στα χρέη από τα χαρτιά, δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει πίσω απ’ την πλάτη του.