The Bachelor: Η νέα υποψήφια στο σπίτι και οι «φαρμακερές» αντιδράσεις

The Bachelor: Η νέα υποψήφια στο σπίτι και οι «φαρμακερές» αντιδράσεις

«Μου περνάει παγερά αδιάφορη! Δεν με ενδιαφέρει καν η ύπαρξη της »

Οι υποψήφιες για την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου αντί να μειώνονται, αυξάνονται. Το βράδυ της Πέμπτης, ακόμα  μια παίκτρια έκανε την εμφάνιση της στο «Bachelor» κάνοντας τις «παλιές» να αγανακτήσουν αφού ο ανταγωνισμός στο reality του Alpha έχει «χτυπήσει κόκκινο».

Η 23χρονη διαιτολόγος που ακούει στο όνομα Στέλλα εμφανίστηκε στο σπίτι του «Bachelor» και τα σχόλια από τις υπόλοιπες έπεσαν «βροχή» και ήταν άκρως φαρμακερά.

«Παιδιά, μπήκε καινούργια! Θα κλάψω μαλ@κ@, δεν γίνεται αυτό» αναφώνησε η Αντζελίνα όταν αντίκρισε την Στέλλα, ενώ λίγη ώρα αργότερα, στην κάμερα της παραγωγής πρόσθεσε: «Και από το πουθενά, τόσο ωραία που τα λέγαμε, βλέπω ένα αγγούρι όρθιο με φόρεμα και μακριά μαλλιά να είναι μέσα».

Όμως και η Ραφαέλα έκανε το σχόλιο της σημειώνοντας: «Πραγματικά ελπίζω να είναι εφιάλτης αυτό που βλέπω στα μάτια μου! Ελπίζω να ξυπνήσω και να είμαστε πάλι 8» ενώ πρόσθεσε: «Μου περνάει παγερά αδιάφορη! Δεν με ενδιαφέρει καν η ύπαρξη της! Προφανώς και δεν πιστεύω ότι κινδυνεύω από την καινούργια παρουσία της Στέλλας».

«Πιστεύω πως με την παρουσία μου θα ταρακουνήσω τις ισορροπίες του σπιτιού» τόνισε η νέα παίκτρια του «Bachelor».