The Bachelor: Τα «γαλλικά» από τα κορίτσια δεν άρεσαν στον Παναγιώτη Βασιλικό

The Bachelor: Τα «γαλλικά» από τα κορίτσια δεν άρεσαν στον Παναγιώτη Βασιλικό

«Είστε άχρηστες, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα χωρίς τον Παναγιώτη» φώναξε η Χριστίνα

Σε μια ακόμα δοκιμασία υπέβαλλε ο Παναγιώτης Βασιλάκος τις υποψήφιες για την καρδιά του. Ο Βachelor συγκέντρωσε τις διαγωνιζόμενες και τις πήγε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην κωπηλασία.

Τα κορίτσια χωρίστηκαν σε δυο ομάδες με τον Παναγιώτη να βρίσκεται στην ίδια ομάδα με την Αντζελίνα. Ωστόσο το κουπί αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση για την Αντζελίνα η οποία δεν κατάφερε να συγχρονιστεί με τις υπόλοιπες και άφησε κάτω τα κουπιά απογοητευμένη.

«Αφήνει τα κουπιά κάτω, δεν μου αρέσει αυτή η ηττοπάθεια που είδα. Εντάξει, είναι δύσκολο το κουπί αλλά θα ήθελα να προσπαθήσει περισσότερο» σχολίασε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για την Αντζελίνα.

Και ενώ ο ανταγωνισμός φούντωνε, η Χριστίνα θέλοντας να «χτυπήσει» το ηθικό της αντίπαλης ομάδες άρχισε τα... γαλλικά. «Σας ξεφτιλίζουμε, με δύο άντρες και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα κορίτσια. Αφού είστε άχρηστες, δεν μπορείτε να κάνετε μόνες σας τίποτα χωρίς τον Παναγιώτη» φώναξε η Χριστίνα και ο Παναγιώτης Βασιλάκος ένιωσε άσχημα.

Ο Bachelor μιλώντας στην κάμερα της παραγωγή τόνισε ότι δεν του αρέσει ο χαρακτηρισμός «άχρηστες» αλλά ούτε και εγκρίνει την συμπεριφορά αυτή της Χριστίνας.