Άγριες Μέλισσες: Πώς θα είναι οι χαρακτήρες της σειράς 6 χρόνια μετά

Άγριες Μέλισσες: Πώς θα είναι οι χαρακτήρες της σειράς 6 χρόνια μετά

Πόσο έχει αλλάξει το Διαφάνι και οι κάτοικοι του το 1965

Οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν να… τσιμπούν τον ανταγωνισμό καθώς η δεύτερη σεζόν της σειράς-φαινόμενο του Ant1 δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα και προχωρά σε ξεκαθαρίσματα.

Πώς θα είναι όμως οι κάτοικοι στο Διαφάνι 6 χρόνια μετά;

Στο αποψινό επεισόδιο, η ιστορία θα μεταπηδήσει στο 1965, έξι ολόκληρα χρόνια μετά. Το πώς θα είναι οι χαρακτήρες της σειράς το 1965, το μοιράστηκε η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της τηλεόρασης του ANT1, κ. Άννα Βλαβιανού, με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Φανερά αλλαγμένοι και ντυμένοι πιο… μοντέρνα, οι ήρωες των «Άγριων Μελισσών» πόζαραν στο φωτογραφικό φακό αποδεικνύοντας πως στα 6 χρόνια που μεσολάβησαν η ζωή στο Διαφάνι προχωρά.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Νικηφόρος ανατρέπει τα σχέδια του Δούκα και του Κωνσταντή και τους αναγκάζει να δεχτούν τις αποφάσεις του. Η Ελένη βιώνει τον χειρότερο εφιάλτη της στη φυλακή του Βόσκαρη και συνειδητοποιεί ότι από ‘δω και πέρα η ζωή της θα είναι μια κόλαση στα χέρια του…

6 χρόνια μετά, Διαφάνι 1965: Τα παιδιά της Ασημίνας, της Ουρανίας και της Παγώνας μεγάλωσαν και πάνε μαζί στο σχολείο. Ο εγγονός του Νέστορα, ο Άγγελος, έγινε αστυνόμος και βοηθός του Προύσαλη, ενώ η Σοφούλα μαθαίνει την τέχνη της μαίας δίπλα στη Ρίζω. Ο Τόλλιας εκλέχτηκε πάλι Κοινοτάρχης και η ζωή συνεχίζεται στο χωριό. Η Ασημίνα με τον Νικηφόρο έχουν εδραιώσει τη θέση τους στο σπίτι και η συνεργασία με τον Συνεταιρισμό πάει καλά, παρά τις ανησυχίες του Νικηφόρου που έχει υψηλές απαιτήσεις.

Η σχέση τους με τη Μυρσίνη συνεχίζει να έχει εντάσεις με τον μικρό Σέργιο να είναι το μήλον της έριδος ανάμεσά τους. Ο Κωνσταντής με τον Μελέτη έχουν κάνει τη δική τους επικερδή επιχείρηση, κρυφά απ’ όλους, και παράλληλα ο Κωνσταντής έχει σχέση με τη Δόμνα, κόρη του συνεργάτη τους Σωκράτη Θέμελη. Ο Μιλτιάδης έχει κάνει πρόοδο στο ψυχιατρείο και η Βιολέτα με τον Λάμπρο ανυπομονούν να τον πάρουν πίσω.

Η Ελένη συνεχίζει να υπομένει τα βασανιστήρια του Βόσκαρη, κρατώντας μακριά τον Λάμπρο από όλα όσα της συμβαίνουν. Μόνη της παρηγοριά η συγκρατούμενή της, η Φωτεινή και η εργασία της στα χωράφια. Ο Δούκας παραμένει κρυμμένος στα βουνά μέχρι που μια ευχάριστη εξέλιξη στην πολιτική ζωή της χώρας θα τον φέρει μπροστά στην προοπτική της αθώωσής του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...