Άγριες Μέλισσες: Το γράμμα της Μυρσίνης στον απομονωμένο Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Το γράμμα της Μυρσίνης στον απομονωμένο Δούκα

Δείτε το απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Οι «Άγριες Μέλισσες» κάθε βράδυ καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό με τις εξελίξεις τους. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει η ιστορία του Δούκα Σεβαστού.

Ο Δούκας βρίσκεται απομονωμένος σε ερημική τοποθεσία μέχρι να βρει τρόπο να γλιτώσει τη φυλακή μετά τις κατηγορίες που του αποδίδονται για τη βιομηχανική ζώνη.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τον Δούκα είναι και η απιστία της Μυρσίνης όπως αυτή αποκαλύφθηκε από τις φωτογραφίες που του έστειλε ο Θωμάς.

Από τη μεριά της, η Μυρσίνη θέλοντας να βολιδοσκοπήσει τις αντιδράσεις τους, παριστάνει την ανήξερη και στέλνει στον Δούκα ένα γράμμα.

Τι γράφει όμως το γράμμα αυτό;

Αγαπημένε μου,

καταλαβαίνω πως πρέπει να φυλαχτείς για να μη σε εντοπίσουν και σέβομαι την απόφασή σου, όσο και αν με πονάει που απέκλεισες κι εμένα από το να μπορώ να σε δω έστω και λίγο, αλλά μου λείπεις τόσο πολύ!

32 χρόνια γάμου σε κάνουν να θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, το να σε έχω συνέχεια δίπλα μου, να κοιμάμαι και να ξυπνάω στο πλευρό σου, να νιώθω τη ζεστή αγκαλιά σου... Ποτέ δεν πίστεψα αγάπη μου πως θα τα χάσω όλα αυτά. Είναι σαν να λείπει η μισή μου καρδιά, φοβάμαι μακριά σου, κρατιέμαι κάθε μέρα από τη σκέψη σου για να προχωρήσω.

Ξέρω πως θέλεις να είμαι δυνατή μέχρι να τελειώσει αυτή η περιπέτεια, αλλά σε χρειάζομαι, έχω ανάγκη να σε δω, να σε αγγίξω. Ελπίζω να μου το επιτρέψεις σύντομα, έστω για μια στιγμή. Μπορεί να χάσω τα πάντα, αλλά όχι την αγάπη που νιώθω για σένα. Σ’ αγαπώ και θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος της ζωής μας.

Παντοτινά δική σου,

Μυρσίνη

«Δεν θα γλιτώσεις από τα χέρια μου. Στ’ ορκίζομαι! Αγάπη μου!», μονολογεί ο Δούκας και στην συνέχεια και σκίζει τη φωτογραφία της Μυρσίνης στο κρεβάτι του Κυπραίου.

Δείτε το απόσπασμα όπως αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1: