Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Θωμά μπροστά στον Νέστωρα

Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Θωμά μπροστά στον Νέστωρα

Ο Γιάννης Στάνκογλου θα εμφανιστεί απόψε για τελευταία φορά στην σειρά του Ant1

Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» είναι καταιγιστικές και όσο η σειρά πλησιάζει προς το φινάλε της, τα μέτωπα ένα-ένα κλείνουν.

Το βράδυ της Παρασκευής οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το ξεκαθάρισμα ανάμεσα στο Θωμά και τον Νέστωρα, καθώς ο πρώτος παραδέχθηκε πως είναι ο δολοφόνος του γιου του δεύτερου. Ο Θωμάς ζήτησε από τον Νέστορα να τον αφήσει να εξομολογηθεί, καθώς όπως του ανέφερε, είναι ο μόνος άνθρωπος ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό του. Ο Νέστορας δέχθηκε και ο Θωμάς γονάτισε και έπιασε το χέρι του Νέστωρα.

Η επόμενη σκηνή, την οποία παρακολούθησαν οι τηλεθεατές, ήταν τον Νέστωρα να βγαίνει από το σπίτι και να αφήνει τον Θωμά μόνο του ο οποίος αυτοκτονεί. Και ενώ, οι τηλεθεατές πίστευαν πως αυτή ήταν η τελευταία σκηνή του Θωμά Κυπραίου στην σειρά «Άγριες Μέλισσες», ήρθε μια δήλωση του Γιάννη Στάνκογλου να ανατρέψει τα δεδομένα.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» το πρωί της Δευτέρας, αποκάλυψε πως στο επεισόδιο της Δευτέρας θα προβληθεί με μορφή flashback η συγκλονιστική εξομολόγηση του Θωμά στον Νέστωρα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...