Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τραγικό τέλος του Κυπραίου

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τραγικό τέλος του Κυπραίου

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε τις πρώτες δύσκολες ημέρες της Ελένης μέσα στη φυλακή, ενώ ο Νικηφόρος ξεκίνησε ήδη να διαχειρίζεται τις οικογενειακές επιχειρήσεις στη θέση του Δούκα Σεβαστού και η Μυρσίνη ήρθε αντιμέτωπη με τον Θωμά Κυπραίο.

Τι θα γίνει, όμως, απόψε στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Βόσκαρης αλλά και τα πρόσωπα της φυλακής μετατρέπουν σε εφιάλτη τη ζωή της Ελένης, η οποία είναι αναγκασμένη να περάσει τις μέρες της κλεισμένη στην απομόνωση.

Στην αντίπερα όχθη, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα εδραιώνουν, σιγά- σιγά, τη θέση τους ως το «πρώτο ζεύγος» στην οικία των Σεβαστών, ενώ η Δρόσω μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το Διαφάνι για ν’ αναζητήσει μια καλύτερη ζωή.

Ο Μιλτιάδης δεν αντέχει τον Γολγοθά που ανεβαίνει εδώ και καιρό και έχει ένα έντονο ξέσπασμα, που θα τον οδηγήσει στο αναρρωτήριο της φυλακής.

Ο Κυπραίος, αφού τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές του, επιστρέφει σπίτι με σκοπό να περάσει το τελευταίο βράδυ με τον Νέστορα και την επομένη να φύγει από το Διαφάνι.

Όμως, ο Νέστορας έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του και οι δυο άντρες θα βρεθούν σε μια αναμέτρηση που θα έχει έναν μόνο νικητή.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Παρακαλούμε περιμένετε ...