Άγριες Μέλισσες: Η κατάθεση του Κυπραίου ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τον Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Η κατάθεση του Κυπραίου ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τον Δούκα

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του ΑΝΤ1

Με επεισόδιο και τις Παρασκευές έρχονται οι Άγριες Μέλισσες και με τις εξελίξεις να «κόβουν» την ανάσα, ειδικά με τη δίκη της Ελένης. Μετά την κατάθεση του Μιλτιάδη και της Ελένης, στο χθεσινό επεισόδιο, φάνηκε πως η Σταμίρη βρέθηκε σε δύσκολη θέση και την οικογένεια των Σεβαστών να είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιθυμία τους για την καταδίκη της. Όμως, την τελευταία στιγμή ο Θωμάς Κυπραίος ζήτησε να καταθέσει.

Τι θα συμβεί, όμως, απόψε στη σειρά του ΑΝΤ1.

Ο Κυπραίος ξαφνιάζει του πάντες όταν ζητάει να καταθέσει ο ίδιος και ξεσκεπάζει ένα μυστικό των Σεβαστών. Με την κατάθεσή του, θα ανατρέψει τα πράγματα για όλους, καταφέρνοντας τη διακοπή της δίκης και βάζοντας τον Δούκα στη θέση του κατηγορούμενου.

Η Πηνελόπη, αψηφώντας τις απαγορεύσεις της οικογένειάς της, έρχεται και πάλι κοντά με τον Μελέτη. Η Βιολέτα κι ο Παναγιώτης, ικανοποιημένοι με την απόκτηση του καφενείου, γιορτάζουν τη νίκη τους ενάντια στον Σταμάτη.

Παράλληλα, ο Λάμπρος αποκαλύπτει στον Μιλτιάδη τη φριχτή αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου, ενώ ο Νέστορας δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη που θα τον φέρει πιο κοντά στον δολοφόνο του γιου του.

Και ενώ ο Δούκας ενορχηστρώνει την υπεράσπισή του, ο Νικηφόρος σχεδιάζει, μυστικά, τη δική του επίθεση στον πατέρα του…