Οι μεγάλες επιστροφές και η δυνατή πρεμιέρα του Alpha

Οι μεγάλες επιστροφές και η δυνατή πρεμιέρα του Alpha

Πρωτιά στην τηλεθέαση για τη σειρά «Αγγελική»

Ο Νίκος Μάνεσης επέστρεψε στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον Alpha, με τα νούμερά του να κινούνται σε υψηλά επίπεδα. Φέρνοντας το κανάλι στην πρώτη θέση.

Τη σκυτάλη πήρε το μεσημέρι η Ναταλία Γερμανού, η οποία στο «Καλύτερα δε γίνεται» καλωσόρισε στο στούντιο τον Κώστα Τσουρό που συνεχίζει στο πλευρό της και τη νέα της ομάδα: Εβελίνα Νικόλιζα, Ναταλία Αργυράκη και Παναγιώτη Ραφαηλίδη, με τον καθένα τους να έχει έναν διαφορετικό ρόλο στην εκπομπή.

Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής ο Γιώργος Χρυσοστόμου που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά, «Αγγελική», μίλησε στην εκπομπή για το νέο του ρόλο, «Στέφανο Αργυρό», και δήλωσε για τους συμπρωταγωνιστές τους πως χαίρεται που «…φέτος συναντιέται τηλεοπτικά με «παίκτες» από διαφορετικές θεατρικές γειτονιές».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με την πρεμιέρα της σειράς «Αγγελική», που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό μονοπώλησε τη συζήτηση στα social media και έκλεισε με πρωτιά στην τηλεθέαση.

Το δεύτερο και το τρίτο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί από τον Alpha την Δευτέρα και την Τρίτη στις 21:00 και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές!

Δείτε το trailer της σειράς:

Σχετικά Tags
Alpha