My Style Rocks: «Άναψαν τα αίματα» στο πλατό ανάμεσα στις παίκτριες

My Style Rocks: «Άναψαν τα αίματα» στο πλατό ανάμεσα στις παίκτριες

Aφορμή στάθηκε ο έξτρα βαθμός της ημέρας

Η Τζένη Γεωργιάδου, αν και μόλις λίγες μέρες στο «My Style Rocks» έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της στον διαγωνισμό με τις στυλιστικές της επιλογές.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η παίκτρια έκανε την πασαρέλα της και πήρε τη θέση της στο πλευρό τηςΚατερίνας Στικούδη.

«Χθες βαθμολογικά ήσουν πρώτο ωστόσο τα κορίτσια ψήφισαν την Γεωργία να κερδίσει τον extra βαθμό. Αυτό σε στεναχώρησε καθόλου;» ρώτησε η παρουσιάστρια και μια έντονη συζήτηση ανάμεσα στις παίκτριες ξεκίνησε.

«Δεν με στεναχώρησε αλλά το πήρα λίγο προσωπικά, το θεώρησα στρατηγική και θα ήθελα τα κορίτσια που ψήφισαν την Γεωργία να τα ρωτήσω αν ήταν δίκαιο να ψηφίσουν με βάση τα looks που είχε την προηγούμενη εβδομάδα ενώ εγώ δεν ήμουν εδώ; Ήταν δίκαιο αυτό σε μένα;» είπε η Τζένη Γεωργιάδου δίνοντας πάσα στις συμπαίκτριες της να απαντήσουν.

Πρώτη απάντηση η Κορίνα Αδραματίδου: «Πρώτον, το είπα και χθες. Πάντα ψηφίζω το νούμερο ένα σε βαθμολογία. Η Γεωργία επειδή γενικά κάνει κάποια looks τα οποία είναι low και χθες πραγματικά ήταν μια άλλη Γεωργία, ήθελα πραγματικά να της δώσω την ευκαιρία γιατί είναι καιρό στο παιχνίδι και παλεύει. Εσύ έχεις ασυλία και δεν σου χρειαζόταν».

Άμεση η απάντηση της Τζένης: «Το δέχομαι ότι έχω ασυλία απλά πιστεύω ότι δίνουμε ένα λάθος μήνυμα προς τα έξω».

«Το καταλαβαίνω αυτό που λες» αποκρίθηκε η Κορίνα και πρόσθεσε: «πάντα ψηφίζω αυτή που βαθμολογικά είναι πρώτη γιατί οι κριτές ξέρουν κάτι παραπάνω. Σίγουρα το look σου ήταν καλύτερο αλλά ήθελα να δώσω την ευκαιρία στη Γεωργία».

«Δεν ήταν δίκαιο απέναντι μου» ξανά είπε η Τζένη και πρόσθεσε ότι ήθελε μια σύγκριση της ημέρας. «Ήθελα να συγκριθώ για τη χθεσινή μέρα» είπε.

Στη συνέχεια τον λόγο θέλησε να πάρει η Έρη Λώλη για να εκφράσει και εκείνη τη δική της άποψη. «Εγώ την ψήφισα γιατί αντικειμενικά ήταν κλάσεις ανώτερη, ενώ όμως έχεις ασυλία ταυτόχρονα διεκδικείς και την επιταγή. Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι δίκαιο;» αναρωτήθηκε η παίκτρια και πρόσθεσε: «Οπότε ας είμαστε λίγο πιο κουλαριστοί».