My Style Rocks: Οι προσωπικές ιστορίες της Κατερίνας Γιαλιτάκη που την έκαναν να «λυγίσει»

My Style Rocks: Οι προσωπικές ιστορίες της Κατερίνας Γιαλιτάκη που την έκαναν να «λυγίσει»

Η 25χρονη παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα

Η Κατερίνα Γιαλιτάκη εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της στο «My Style Rocks», το μεσημέρι της Τετάρτης προκειμένου να παρουσιάσει το concept της και να βαθμολογηθεί γι’αυτό.

Η 25χρονη παίκτρια η οποία ασχολείται με τη μόδα και το styling από πολύ μικρή θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα μέσα από την εμφάνιση της.

«Μέχρι και το λύκειο είχα υποστεί bullying. Κάθε χρόνος ήταν καλύτερος, απλά μετά έγινε και ένα άλλο περιστατικό στη ζωή μου. Έχασα τον πατέρα μου πριν τρία χρόνια. Είχε ένα τροχαίο ατύχημα» σημείωσε η Κατερίνα Γιαλιτάκη ξεσπώντας σε κλάματα.

Στη συνέχεια και σκουπίζοντας τα δάκρυα της είπε: «Στην ουσία τα κράταγα όλα μέσα μου και αυτό βγαίνει τώρα. Δηλαδή τώρα δείχνω αυτό που θέλω να είμαι, εκφράζομαι και νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να εκφράζεται μέσα από τα ρούχα, τα αξεσουάρ. Και επειδή μια ζωή την έχουμε, με αυτό που μου συνέβη με τον πατέρα μου, θεωρώ ότι απλά πρέπει να ζεις τη ζωή μέχρι τέλους. Κάθε μέρα δηλαδή είναι μια καινούργια μέρα. Αισιοδοξία, χαρά και προχωράμε παρακάτω» και έκανε τις συμπαίκτριες της να δακρύσουν.