Big Brother: Το μήνυμα του Χάρη Βαρθακούρη πριν την πρεμιέρα του παιχνιδιού

Big Brother: Το μήνυμα του Χάρη Βαρθακούρη πριν την πρεμιέρα του παιχνιδιού

Το πρώτο επεισόδιο το βράδυ του Σαββάτου από τον ΣΚΑΪ

Σε νέα έκδοση με αρκετές αλλαγές και προσθήκες, το Big Brother (ο «βασιλιάς» των ριάλιτι, όπως τον αποκαλούν πολλοί) επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η πρεμιέρα του είναι προγραμματισμένη για αυτό το Σάββατο το βράδυ, με τον Χάρη Βαρθακούρη να εκτελεί χρέη κεντρικού παρουσιαστή.

Ο γνωστός τραγουδιστής λίγο πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το πλατό του «Big Brother», κάνοντας έναν μίνι απολογισμό.

«Σε ποιον να το πω;; Πέρυσι, τέτοια μέρα, ήμασταν με τη γυναίκα μου στο Λας Βέγκας για τα γυρίσματα του #Globetrotters, ανανεώναμε τους όρκους μας μπροστά σε έναν Elvis impersonator και άκουγα πρώτη φορά το όνομα Χριστίνα Μπόμπα… Ήμουν (για τον κόσμο τουλάχιστον) ένας τραγουδιστής που συμμετείχε σε ένα φιλανθρωπικό ταξιδιωτικό reality ως παίκτης.

Τίποτα άξιο αναφοράς ή που δεν έχει ξαναγίνει!

Φέτος, σε μια πρωτοφανή -για τα παγκόσμια δεδομένα- χρονιά, σε μια περίοδο που η (κύρια) δουλειά μου είναι, λόγω συνθηκών, σχεδόν ετοιμοθάνατη, κάποιος, κάπου, με ευλόγησε και τώρα βρίσκομαι σε ένα τηλεοπτικό πλατό χολυγουντιανών προδιαγραφών κι ετοιμάζομαι να... παρουσιάσω (!!!) το μεγαλύτερο reality όλων των εποχών (είτε μας αρέσει, είτε όχι), το Big Brother!

Ποιος; Εγώ!

Κάποιος να με τσιμπήσει ρε παιδιά... το πιθανότερο είναι ότι ονειρεύομαι!

ΥΓ. Λογικά θα είμαι (πιο) ξυρισμένος μεθαύριο!

Θα δω...», έγραψε στη λεζάντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σε ποιον να το πω;; Πέρυσι, τέτοια μέρα, ήμασταν με τη γυναίκα μου στο Λας Βέγκας για τα γυρίσματα του #Globetrotters, ανανεώναμε τους όρκους μας μπροστά σε έναν Elvis impersonator και άκουγα πρώτη φορά το όνομα Χριστίνα Μπόμπα 😃 Ήμουν (για τον κόσμο τουλάχιστον) ένας τραγουδιστής που συμμετείχε σε ένα φιλανθρωπικό ταξιδιωτικό reality ως παίκτης. Τίποτα άξιο αναφοράς ή που δεν έχει ξαναγίνει! Φέτος, σε μια πρωτοφανή -για τα παγκόσμια δεδομένα- χρονιά, σε μια περίοδο που η (κύρια) δουλειά μου είναι, λόγω συνθηκών, σχεδόν ετοιμοθάνατη, κάποιος, κάπου, με ευλόγησε και τώρα βρίσκομαι σε ένα τηλεοπτικό πλατό χολυγουντιανών προδιαγραφών κι ετοιμάζομαι να... παρουσιάσω (!!!) το μεγαλύτερο reality όλων των εποχών (είτε μας αρέσει, είτε όχι), το Big Brother! Ποιος; Εγώ!😳 Κάποιος να με τσιμπήσει ρε παιδιά... το πιθανότερο είναι ότι ονειρεύομαι! . ΥΓ. Λογικά θα είμαι (πιο) ξυρισμένος μεθαύριο! Θα δω... . #varthakouris #bbgr #bigbrother #hoovoo #blessed #bigbrothergreece #bigbrothergr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) στις