Η εξομολόγηση της Ιωάννας Πηλιχού για τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Πηλιχού για τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί»

«Δεν πέρασα καλά τότε…», δήλωσε η όμορφη ηθοποιός

Την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι Μαζί» όπου και την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό θυμήθηκε η Ιωάννα Πηλιχού καλεσμένη της Νάντιας Κοντογεώργη στην εκπομπή της ΕΡΤ «φλΕΡΤ» το μεσημέρι της Τετάρτης.

Στην σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» η Ιωάννα Πηλιχού υποδυόταν την κόρη της Κατερίνας Λέχου και παραδέχθηκε πως δεν πέρασε καλά εκείνη την εποχή.

«Δεν πέρασα καλά τότε… Όχι, όχι, όχι… Κοίταξε να δεις. Ως προς την δουλειά και ως προς την αγάπη του κόσμου που σου δείχνει, γιατί δεν θέλω να είμαι αχάριστη, είναι πάρα πολύ ωραίο, απλώς το να είσαι ξαφνικά έξω και να σε αναγνωρίζουν ή να έρχονται να σου μιλάνε χωρίς να σε γνωρίζουν, που δεν ήμουν μαθημένη σε αυτό, με έκανε να περάσω λίγο δύσκολα» ανέφερε η Ιωάννα Πηλιχού.

Και πρόσθεσε: «Δεν το ήθελα πάρα πολύ. Έμεινα, δηλαδή, όσο γινόταν στο σπίτι μέχρι να περάσει το μεγάλο μπαμ! Είναι πολύ ευχάριστο να έρχεται ο άλλος και να σου λέει πως, ξέρεις, “μου αρέσει πολύ εκεί που σε είδα” αλλά το προτιμάς να είναι στο θέατρο που έχεις πάει για αυτό το σκοπό. Που θα μιλήσεις, με τον κόσμο και θέλεις λίγο τον προσωπικό σου χρόνο».

Τέλος, η ηθοποιός τόνισε πως: «Δεν το έχω εντελώς συνηθίσει, απλώς άρχισα κάποια στιγμή να το αποδέχομαι και να δουλεύω με τον εαυτό μου και να λέω ότι πρέπει να υπάρχει στη ζωή μου γιατί πάει πακέτο με τη δουλειά που διάλεξα».