Η νέα πρωινή εκπομπή που κάνει πρεμιέρα στον Alpha

Η νέα πρωινή εκπομπή που κάνει πρεμιέρα στον Alpha

Παρουσιαστές η Βίκυ Χαντζή, ο Παναγιώτης Σουρέλης και η Φωτεινή Πετρογιάννη

Μια νέα εκπομπή κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιουλίου μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Το όνομα αυτής «Alpha παντού» και στο τιμόνι της παρουσίασης θα κάτσουν η Βίκυ Χαντζή, ο Παναγιώτης Σουρέλης και η Φωτεινή Πετρογιάννη. Η εκπομπή θα είναι καθημερινή, θα ξεκινά στις 09:00 και θα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές μέχρι τις 12:00. Στην καθημερινή ατζέντα της εκπομπής θα περιλαμβάνονται ποικίλα θέματα, τόσο ενημερωτικά όσο και ψυχαγωγικά.

Η ανακοίνωση του Alpha

«Οπου και αν βρίσκεστε το καλοκαίρι, κάντε check in στον ALPHA και ταξιδέψτε... Παντού!

Η καλύτερη πρωινή εκπομπή του καλοκαιριού, η οποία αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές, επιστρέφει ξανά στον αέρα του Alpha, από τις 20 Ιουλίου και καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 – 12:00.

Ενημέρωση και ψυχαγωγία, κοινωνικά θέματα, προτάσεις για διακοπές, οι ομορφιές της χώρας μας, ενδιαφέροντα πρόσωπα, καινοτομίες, μαγειρική, υγεία, περιλαμβάνονται στην καθημερινή ατζέντα της εκπομπής.

Η Βίκυ Χαντζή, ο Παναγιώτης Σουρέλης και η Φωτεινή Πετρογιάννη θα γίνουν η καθημερινή μας συντροφιά, μεταφέροντας τους τηλεθεατές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας κι από κει σε κάθε Ελληνικό σπίτι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τρεις ώρες γεμάτες εκπλήξεις, με προσκεκλημένους στο στούντιο που όλοι θέλουν να ακούσουν και ζωντανές συνδέσεις που όλοι θέλουν να δουν» αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού».

Σχετικά Tags
Alpha
Παρακαλούμε περιμένετε ...